pablo163 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Witam Mam problem , bo mam plexe a nie mam uszczeli .Plexa jest z odzysku ze sklepu kosmetycznego znajomych.Teraz pytanko czy da sie ja czymś zastąpic (uszczelkę)np .slicon albo cus .Bo nie moge nigdzie dostac usczelik. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 mozesz przykrecic szybke na srobki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Ale to za ;adnie nie bedzie wyglądac , chyba??Ale od której strony przykrecic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 szyba w srodku :) jak sie przylozysz to bedzie ladnie wygladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 No faktycznie ladnie to weglada ale to trza bardzo dobrze wyszlifowac ranyt budy:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 tniesz dremlem :) mozesz tez szlifowac dremelkiem ,sa fajniutkie koncowki do szlifowania jak nie bedziesz sie spieszyl to obejdzie sie bez malowania scianki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 lub wyzynarka - dzisiaj wlasnie chlastalem moja bude nowa (heh stara) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 B3TOn Jak Ci to wyszło?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 B3TOn Jak Ci to wyszło?? dla mnie kosmos - pierwszy raz w zyciu cialem wyzynarka i powiem ze to jest zajebista rzecz - z odrobina wysilku , rozplanowanie , pomyslunku mozna zajebiste rzeczy ciac wyzynarke mam TOYA :lol: i bardzo dobrze sobie poradzila z moim pancernym big toweram AT->ATX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 aha ! jak juz ostrza do wyzynarki , to polecam BOSHA - sa nie do zdarcia - jak cialem bude , to musialem miec podparcie czyms - wzialem jakis stary garnek , elegancko zaczalem ciac bude i pozniej patrze , a przez przypadek schlastalem na pol zeliwny garnek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 No faktycznie ladnie to weglada ale to trza bardzo dobrze wyszlifowac ranyt budy:(No wypadaloby tak czy siak :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 aha ! jak juz ostrza do wyzynarki , to polecam BOSHA - sa nie do zdarcia - jak cialem bude , to musialem miec podparcie czyms - wzialem jakis stary garnek , elegancko zaczalem ciac bude i pozniej patrze , a przez przypadek schlastalem na pol zeliwny garnek :lol: bosh rox !! mam "wyzynarke " a raczej wycinarke :) i jestem bardzo happy :) im ciemniejszy ocien zieleni tym lepsza - mze glupio to zabrzmialo ale to prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...