Szogun251 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam, może ktoś podać link gdzie dostanę agregat jak najtaniej ? bo te linki co są w temacie Chłodzenie freonem - puszka linkow i teorii nie działa mi. a jest mi potrzebny jaknajtaniej, porządny agregacik. Pozdrawiam. Aha to głównie chodzi raczej o taki lodówkowy a nie jakiś super wydajny 300 watowy. Jeśli coś namieszałem to sorka, nieznam sięna tym zabardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 http://allegro.pl/item531729057_sprezarki_...azja_tanio.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Agregacik : idziesz na złom i masz za 20 -30zł.... tylko nie bierz Mińska itp rusków... Mozna tarfic bezproblemowo np. Danfosa NL9F... ostatnio bylem to był w dobrym stanie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...