Skocz do zawartości
jezol

Logitech Myszka Laserowa Mx620

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde to co moge zrogic ?? 2 takiej myszki jzu nei kupie. Serwis logitecha wycenil mi nadajnik na 150zl LOL za tyle mam nowa myszke!!

UPDATE:

Więc serwis wycenil mi odbiornik na 120zl.

Wczoraj rozmawialem z działem technicznym i dostane za darmo nowy odbiornik!!

Niby takie odbiorniczki Logitech sprowadza z niemiec i wysyla za darmo, nawet jesli myszka nie jest na gwaranci i mimo uszkodzenia mechanicznego

logitech sprowadza i wysyla za free :)

Zobaczymy ile w tym prawdy. Narazie nie mieli dostepnyhc, ale to niby sie zmienia co tydzien, mam zadzwonic w piatek.

Edytowane przez jezol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde to co moge zrogic ?? 2 takiej myszki jzu nei kupie. Serwis logitecha wycenil mi nadajnik na 150zl LOL za tyle mam nowa myszke!!

UPDATE:

Więc serwis wycenil mi odbiornik na 120zl.

Wczoraj rozmawialem z działem technicznym i dostane za darmo nowy odbiornik!!

Niby takie odbiorniczki Logitech sprowadza z niemiec i wysyla za darmo, nawet jesli myszka nie jest na gwaranci i mimo uszkodzenia mechanicznego

logitech sprowadza i wysyla za free :)

Zobaczymy ile w tym prawdy. Narazie nie mieli dostepnyhc, ale to niby sie zmienia co tydzien, mam zadzwonic w piatek.

I jest w tym wiele prawdy. Do mojej myszki też już przysyłali mi za Free nowe ślizgacze, i wymienny uchwyt. Darmowej wymianie podlegają inne części do produktów Logitecha - też kable, chyba właśnie odbiorniki do myszek i inne części, które są wylistowane na stronie Log-a . Wysyłka prosto z siedziby w Szwajcarii...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi