Razerv2 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jaki zasilacz do 350 polecacie... Co myślicie o tym wynalazku Tagana http://proline.pl/sklep.php?prodid=TAGAN+U33II+600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 W tej cenie szukałbym be quiet! Straight Power 500W. Ewentualnie tańszy Pentagram CAV-620. Ten Tagan też będzie niezłym wyborem tylko nie wiem jak z jego głosnością, podobno Tagany są dosyć głośne. Ze specyfikacji wynika, że ma 2 bardzo mocne linie 12V, więc powinien bez problemu poradzić sobie z każdym sprzętem. Pytanie czy potrzebujesz tak silnego zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razerv2 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 a no potrzebna..... A co myślicie o tym OCZ GameXStream 600W SLI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busik Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 a co to zailacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razerv2 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Fakt ;/ "s" zjadłem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busik Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 a no potrzebna..... A co myślicie o tym OCZ GameXStream 600W SLI? Ja go mam i jest wypas :D trzyma napięcia jak skała :)) stabilny jak nic godny polecenia zasilacz ;] mi się jakoś trafiła cicha sztuka :D więc nie narzekam na hałas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...