kicur Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam - jak w temacie:( Jest monitor 22" Asusa podłączony przez D-Sub (taki z tych tanich), sterowniki wgrane, ale nie mam na wykazie rozdzielczość natywnej ww. monitora :( Wyższe są, nawet ponad 2000 piks. - ale tej nie ma :( Jak sobie z tym poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 U mnie też nie było natywnej po podłączeniu monitora ale po restarcie się pokazała. Z tego co pamiętam nic specjalnego poza restartem nie zrobiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicur Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 U mnie po instalacji Windowsa była. Ale po restarcie... znikła. Sam nie wiem.... restartowałem kilkukrotnie - u mnie to nic nie dało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 a weź sprawdź jakim kablem masz podłączone to przez D-Sub. Monitor musi przez DDI po Dsubie powiedzieć tą rozdziałkę inaczej jej nie będzie. Ja tak miałem i się męczyłem ale po zamianie kabla na inny ręką odjął. Po prostu część kabli vga nie daje całego info (tego kanału z informacjami - np. projektor po zmianie kabla nagle zaczął się wykrywac jako konkretny model mitsubishi - wcześniej był to analog monitor i tyle.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...