JROX Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 (edytowane) Wreszcie doczekałem się nowej obudowy, CM 690. Bez okna także nie ma wyglądać i jest jak jest ;) Jak na razie zwodowany jest tylko procek i chipset, a grafika czeka na lepsze czasy. Może jakoś do marca, albo w marcu ją zwoduje. Mam tylko nadzieję ze Abadon będzie pasował bez problemu, bo na razie nie mam żadnych funduszy które mógłbym ładować w chłodzenie... Reszta bez zmian czyli: XC1 Prison V2 AP700 Cooltek Extream. Chłodnica na suficie nie mieści się w mocowania. Wadzi o blok i ramy. Ale przesunąłem ją trochę w lewo... przynajmniej jest w środku [; Zalane jak zwykle Borygo eko z demineralką. Nie widze sensu w kupowaniu jakiś wycudowanych płynów za jeszcze dziwniejsze pieniądze. Węże do paliwa i oleju 8/9,5 też dają rade :) Edytowane 29 Stycznia 2009 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Całkiem fajne WC. W sumie przypomina mi się moja któraś z kolej rewizja. PS wyczyśc z kurzu te bloki bo to troszkę razi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 (edytowane) Wyczyszczę. Czasami komp pracował w warunkach przy których można nie źle zapieprzyć sobie drogi oddechowe ;) Można powiedzieć że teraz kurzu tam nie ma w ogóle... Jeszcze tylko muszę inaczej przypiąć pompkę i chyba już nic nie będę kombinował. No poza zwodowaniem grafiki. Edytowane 29 Stycznia 2009 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 (edytowane) Calkiem calkiem:) mam sentyment do amberow Edytowane 29 Stycznia 2009 przez Miczq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Grubszej chłodnicy przy tej płycie już na top nie wrzucę, a nie chce nic wycinać, także wiąże się z tym pytanie czy opłaca się inwestować w przykładowo taką chłodnice: http://www.cooling.pl/feser-xchanger-singl...ukt,550747.html Teraz już mam cienkie temperatury, a chce dorzucić w końcu grafikę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 IMO nie opłaca się w ogóle. uzywka bwa122 ~75zł na plecy zapodać. ewentualnie mocniejsza chlodnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...