Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 FUJI S304 Obiektyw: zoom 6x (odpowiednik 38-228mm dla standardu 35mm) f/2.8-8.2, 2.5x zoom cyfrowy Sposób nastawiania ostrości: AF (automatyczny) Przetwornik obrazu: 3.24 mln. pikseli (3.15 aktywnych) Rozdzielczości zdjęć: 2048x1536, 1600x1200, 1280 x 960, 640 x 480 dla zdjęć, 320 x 240 i 160 x 120 dla wideo Zakres czułości: ISO 100 Zakres ostrości: od 0.8m do nieskończoności; w trybie makro 0.1-0.8m Migawka: elektroniczna/mechaniczna, 1/1500 - 3s Pomiar światła: matryca 64-polowa Ekspozycja: automatyczna lub z priorytetem przysłony Zdjęcia seryjne: 2 kl./s, max 2 zdjęcia Balans bieli: 7 trybów (w tym auto) Wyświetlacz: LCD 1.8" Nośnik danych: karty xD Standard zapisu: JPEG (dla zdjęć), AVI (dla wideo) Wbudowana lampa błyskowa z redukcją efektu czerwonych oczu (5 trybów pracy) Samowyzwalacz Złącza: USB, zasilania Wymiary: 100x77x69mm Waga: 295g Zasilanie: 4 baterie (akumulatory) AA, opcjonalny zasilacz sieciowy Zestaw zawiera: aparat, pasek, przewód USB, zestaw baterii, kartę xD 16MB, instrukcję, oprogramowanie Gwarancja: 12 miesięcy Lepszy zoom od Canona tylko tez gorsze makro (10 cm zamiast 5cm jak w canonie) Tylko ze przy maxymalnej ogniskowej obiektyw robi sie bardzo ciemny f 8.2 . nie wiem czy to blad w druku ale chyba niestety tak jest. Pozatym z tego co czytam to maxymalny automat. Czyli o manualnych nastawach mozna tylko pomarzyc Mozliwa jest tylko preselekcja przyslony.Ile kosztuja kart xD? Ja opstawil bym go na drugim miejscu. Jak na razie dlamnie: 1.Canon 2.Fuji 3.Olympus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 http://turbo.ez.pl/pstryk/img/pstrykkLJbIj FUJI Naprawde ladny. Ale czy wyglad tak naprawde sie liczy? Jak dla mnie 2 miejsce. W ty momencie zdecydowanie 1 Canon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Heh bylem na swietrach i widze ze juz A40 wypadl z obiegu ;p Z tych co wymieniles... to Ci nie doradze bo nie wiem na ich temat wiele... Moge sie jedynie domyslac ze A70 bedzie b.dobry jako lepszy model nastepcy A40 ;p (A60) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokita Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 czesc o ile wiem to lepiej kupić aparat ze szklanym obiektywem ale jak to sprawdzc to niemam pojecia może będzie w instrukcji podobno jest bardzo duza róznica w jakosci zdjęc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 kumpel ma olympusa c300 i jest zajebisty, jedyne z czym jest klopot to zdjecia z bliskich odleglosci, zresta sami go spytajcie jest pod ksywka pshem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 czesc o ile wiem to lepiej kupić aparat ze szklanym obiektywem ale jak to sprawdzc to niemam pojecia może będzie w instrukcji podobno jest bardzo duza róznica w jakosci zdjęcW chwili obecnej soczewki z tworzywa sa tak samo dobre jak te szklane. Wszystko zalezy od wykonaie tych soczewek,moga sie zdazyc gowniane soczewki zarowno ze szkola jak i tworzywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...