grzech1991 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam Mam koledzy takie pytanie gdzie dostanę te gadżety co są na screenie poniżej, szukałem ale jakoś znaleźć nie mogłem.. z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 To nie są gadżety z sidebara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Witam. Czy ktoś z Was zna może sposób na to by zapobiec reorganizacji gadżetów na pasku bocznym? Co jakiś czas, gdy włączam Vistę, gadżety na pasku bocznym przestawiają swoją kolejność. Bardzo mnie to wnerwia a wręcz doprowadza do szewskiej pasji). Usuwałem już wg Microsoftu (jedna z porad na restart paska) plik settings.ini, jednak nic to nie dało. Czy mieliście już styczność z takim problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Zawsze możesz wypróbować inne sidebary, np. Rainmeter albo Samurize (choć ten ma problemy ze stabilnością). Na forum MS pisze, że wersja 32bit działa dobrze - to z x64 dzieją się te rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...