golomb111 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Mama RADKA 8500 noi mam beret... Mianowicie mam kabel do TV z wtyczką S-VIDEO (do grafy) i EURO (do TV) mianowicie podłaczam to wszystko i jest opka ....ALE..mam CZARNO -BIAŁY OBRAZ...wiem czemu mianowicie radeon myśli ze mam telewizje KOMPATYBILNĄ z S-VIDEO ..ale mój Thomson nie obsługuje S-VIDEO ale Composite tylko na GF miałem coś takiego że wybierałem sobie jaki sygnał ma wychodzić (composite czy S-VIDEO) na radeonie jakgdyby AUTOMATYCZNIE wykrywa sobie i niemogę tego zminić ...a można jakoś to wymusić ?? (system mam naturalnie PAL-B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Mama RADKA 8500 noi mam beret... Mianowicie mam kabel do TV z wtyczką S-VIDEO (do grafy) i EURO (do TV) mianowicie podłaczam to wszystko i jest opka ....ALE..mam CZARNO -BIAŁY OBRAZ...wiem czemu mianowicie radeon myśli ze mam telewizje KOMPATYBILNĄ z S-VIDEO ..ale mój Thomson nie obsługuje S-VIDEO ale Composite tylko na GF miałem coś takiego że wybierałem sobie jaki sygnał ma wychodzić (composite czy S-VIDEO) na radeonie jakgdyby AUTOMATYCZNIE wykrywa sobie i niemogę tego zminić ...a można jakoś to wymusić ?? (system mam naturalnie PAL-B)Wszystko sie ustawia w sterownikach. Tam gdzie masz wybor urzadzenia kliknij na duzy przycisk z napisem TV - obok wlacznika urzadzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Ej ... tak zrobił ja wiem jak sie ustawia w radeonie ..ale chodzi oto że On AUTOMATYCZNIE mi USTAWIA że na S-video ma iśc sygnał a ja chcę Composite.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 zainstaluj catalysty 2.5 na nich nie ma problemu przynajmniej ja nie mam a na 3.0 nie moglem tak ustawic . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 zainstaluj catalysty 2.5 na nich nie ma problemu przynajmniej ja nie mam a na 3.0 nie moglem tak ustawic .Mam 3.2 i no problems :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 zainstaluj catalysty 2.5 na nich nie ma problemu przynajmniej ja nie mam a na 3.0 nie moglem tak ustawic .2,5 Gorsza wydajnośc ?? niż na 3,2 ?? (takie mam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...