ToMo Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Czy wie ktoś gdzie można kupić rury najlepiej z plexi żeby były przezroczyste ??? Bo ja jakoś nigdy się z takimi nie spotkałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Chyba niedawno widziałem takie coś w praktikerze ale nie jestem pewien czy były z pleksy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a do czego ci to potrzebne ?? jezeli mozna wiedziec :) moze chodzi ci o "izolacje" na kabelki od zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 hmm rur nie widziałem ale za to takie pty były w plastiksie we wrocku za 120 zł + vat :) powodzenia w poszukiwaniach z tego co wiem to choler... trudno to znaleść a jak już jest to naprawdę drogo ja tak mam z wkrętami z plexy (cud malina - w pełni przeźroczyste) za ok 120 zl paczka 100 sztk. :( do tego zawiasy z plexy normalnie miodek ale niestać mnie :( pozdrowienia i powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Narazie nie będe zdradzał swojego pomysłu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 www.plexitech.com.pl miesci sie w poznaniu i sam je u nich widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Czy chcesz robic WC na sztywno? Tez by mi sie takie cos przydalo, ale tylko kawalek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Przepraszam za odkopywanie starych wątków. Ale czy może autor lub ktoś inny robił Rezerwuar z plexi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://forum.purepc.pl/Chlodzenie-Woda-Inn...de-t258382.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...