HeatheN Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Albo nigdy nie jeździłeś prawdziwym samochodem (może sportowym?), albo EA Ci płaci za takie opinie, albo poprostu w końcu wygrywasz wyścig w NFSie i dlatego Ci się podoba. :-PNo ja też tak przypuszczam po opisie jazdy Viperem z 1 na 4 jak wrzuca..:) pro realizm:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 No ja też tak przypuszczam po opisie jazdy Viperem z 1 na 4 jak wrzuca.. :) pro realizm:) HeatheN, co Ty bredzisz ?! Chyba nie umiesz jeździć ! :lol: no bo to przecież : więc jadę na 1 a po wyjściu z zakrętu wrzucam od razu 4 i kontroluję jazdę na mniej ostrych zakrętach kosztem mniejszych obrotów silnika ale lepszą kontrolą samochodu. :lol: ;) Wrzucę na forum Toyoty chłopakom, niech się uczą jak jeździć ! :D Inaczej wchodzi się w zakręt kiedy musisz wykonać obrót kierownicy o 270 stopni a w międzyczasie czasie zmienić bieg drugą ręką a na deser nie wcisnąć przypadkiem hamulca zamiast sprzęgła Tu już wyraźnie widać, że kolega nie zmotoryzowany. Też byłem tym przejęty, że jak to można zrobić tyle rzeczy na raz ? Ale ja wtedy miałem 13 lat. :lol: A na poważnie standardowa procedura, chyba każdy kierowca robi takie coś codziennie po kilkanaście razy (skręt i w międzyczasie zmiana biegu). Nic strasznego, tylko wymaga praktyki , której kolega nie ma, nie mówiąc już o : nie wcisnąć przypadkiem hamulca zamiast sprzęgła To już tekst wypowiedzi ! Mam tylko pytanie : JAK ?! w G25 rzeczywiście pedały są bardziej ściśnięte niż w prawdziwej furze no ale bez przesady... 2 silniki w G25 robią swoje i życzę powodzenia temu kto da rady jechać z jedną ręką na kierownicy no chyba że jedzie po prostej albo sobie wyłączy Force Feedbak albo ustawi go na 10% :) . Życzę też szybkiego powrotu na tor komuś kto wyleciał z trasy i tak mu wykręciło kierownicę że wciskając gaz będzie musiał wykonać kilka obrotów aby wycentrować koła, wrzucić wsteczny też trzeba więc zmiana biegów też trochę zajmie Koła "centrują" się same w miarę jazdy, znów widać, że chyba nie jeździsz samochodem. Mówisz też o czasie zmiany biegów, który "trochę zajmie" , no rzeczywiście - 0,5s (znów kłania się brak praktyki w codziennej jeździe), to nie F1. :) Jeszcze raz sory za OT i kończę swój wywód. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Pryznajmniej jest zabawnie :) A mi filmik przypadl do gustu... jak na zapowiedz nfs jest calkiem niezle, wreszcie nie razi plastik i pr0stota, a co wyjdzie w praniu zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Tu już wyraźnie widać, że kolega nie zmotoryzowany. Też byłem tym przejęty, że jak to można zrobić tyle rzeczy na raz ? Ale ja wtedy miałem 13 lat. :lol: A na poważnie standardowa procedura, chyba każdy kierowca robi takie coś codziennie po kilkanaście razy (skręt i w międzyczasie zmiana biegu). Nic strasznego, tylko wymaga praktyki , której kolega nie ma, nie mówiąc już o :No tak, jak się ma 70 koników to trzeba machać rączką :) Co do tematu to filmik wypasik jak dla mnie. Jest co jest i trza się cieszyć, że nie jest gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 więcej tutaj http://speedhunters.com/archive/2009/05/12...the-masses.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Filmik z rozgrywki: Mnie nie przekonał w ogóle. Model zniszczeń jak zwykle komiczny, fizyka nijaka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 http://www.youtube.com/watch?v=QQvj2vGbJ64&NR=1 Tutaj masz troche inną fizyke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Jak na EA to calkiem niezle sie to prezentuje:) Ofc model zniszczen troche z [gluteus maximus] ale teraz przynajmniej samochody trzymaja sie drogi, a nie nad nia lewituja, przynajmniej w wiekszym stopniu niz w ostatnich nsfach. No i widok kierownicy tez cieszy oczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) nie wiem jak wy, ale dla mnie to wygląda dosyć tragicznie, niektóre odgłosy (jęk kierowcy przy zderzeniu), model jazdy, nadal widać drewno w jeździe Edytowane 22 Maja 2009 przez kronox55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Trasa wydaje się w porządku. Klank silnika również. Ale model jazdy dziwnyyy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Mam to samo odczucie -auto wydaje się jak nabite na pionową szpilkę. Trochę mi to przypomina World Racing 2 i Test Drive'a ostatniego(w którym mimo "o jejku jak my to wyliczamy" moim zdaniem prowadzenie aut było niemal groteskowe). Wrażenie ogólnie jest takie, że auto stoi, a ziemia zaiwania. Wpływu poruszania się na gumach nie dostrzegam w zasadzie, a już Porsche jako auto tylno napędowe całkiem mnie nie przekonuje. Ja wiem, że to arcade ale skoro nie startujemy "ufami" to może choć będą te auta prawdopodobne. A nie jak w którymś NFSie bodajże Golf IV kręcący bączki w miejscu jakby miał napęd tył(i tylko tył, a nie synchro). Uważam, że gra będzie słaba ale póki co jej nie ma więc to tylko gdybanie. Swoją droga nie lubię powszechnie chwalonej(i wspominanej) odsłony NFSa Porsche U. Znudziła mnie mimo, że w realu właśnie auta z tylnym napędem lubię najbardziej. Edytowane 23 Maja 2009 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 http://www.youtube.com/watch?v=QQvj2vGbJ64&NR=1 Tutaj masz troche inną fizyke :wink: Tutaj to już w ogóle wygląda jak pro street z nową kamerą xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 ehh i po co to całe gadanie o fizyce i wymienianie nazwisk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Dla mnie to ogolnie na tych filmikach widac jedno. Ten kto gral w nowego NFSa ma umiejetnosci pieciolatka w graniu na fortepianie (i mowie tu o przypadku statystycznym) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Need For Speed: Shit... kolejna beznadziejna arkadowa ścigałka, to bardziej przypomina Burnout czy Grida (pomijając model zniszczeń). Kiedy wróci stary dobry NFS z eleganckimi autami, porządnymi trasami i modelem jazdy? Z EA pewnie nigdy bo to firma przygłupów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Po co wogole zagladacie w topic jak juz tak wam sie gra nie podoba.Wszystkie 5 stron to gadanie o tym jaka ta gra ciach! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 (edytowane) Need For Speed: Shit... kolejna beznadziejna arkadowa ścigałka, to bardziej przypomina Burnout czy Grida (pomijając model zniszczeń). Kiedy wróci stary dobry NFS z eleganckimi autami, porządnymi trasami i modelem jazdy? Z EA pewnie nigdy bo to firma przygłupów. Akurat GRID jest wypas. Jeżeli Shift będzie chociaż trochę inny od Undercover może nie będzie tak źle :D Co do EA, fakt mają coś pod kopułą. Edytowane 24 Maja 2009 przez Zieger69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Akurat GRID jest wypas. Jeżeli Shift będzie chociaż trochę inny od Undercover może nie będzie tak źle :D Co do EA, fakt mają coś pod kopułą.Nie twierdzę że GRID jest zły :wink: tylko że od serii NFS oczekuję innej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Po co w ogole zagladacie w topic jak juz tak wam sie gra nie podoba.Wszystkie 5 stron to gadanie o tym jaka ta gra jest be No bo ktoś nam tu nagadał, o realizmie, simach i fizyce zrobionej od nowa a póki co na trailerach wszystko wygląda jak fizyka z Pro Streeta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Od nowa może oznaczać że inna niż w Undercover, a nie inna niż w każdej części. Jesli będzie jakiś sensowny tryb kariery (największa wada GRIDa) to powinna być spoko gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Nowy trailer http://www.gametrailers.com/video/e3-09-need-for/49813 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Jedyna szansa dla tej gry to ciekawy tryb kariery. Jak widzę, że ta bmwucha wyprzedza wszystkie porsche i lambo jakby tamte były fiatem 126p i zaraz po starcie z samego końca przesuwa sie do pierwszej piątki, to mam dość. Modelu zniszczeń też nie widzę. Ogólnie to wieje lipą. Ja chce Gran Turismo 4 na PC :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Jedyna szansa dla tej gry to ciekawy tryb kariery. Jak widzę, że ta bmwucha wyprzedza wszystkie porsche i lambo jakby tamte były fiatem 126p i zaraz po starcie z samego końca przesuwa sie do pierwszej piątki, to mam dość. Modelu zniszczeń też nie widzę. Ogólnie to wieje lipą. Ja chce Gran Turismo 4 na PC :cry: ;] Tryb kariery przydał by sie to fakt. W Gridzie był fatalnie przemyślany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Tryb kariery przydał by sie to fakt. W Gridzie był fatalnie przemyślany... Łaj? Imo o wiele lepiej jak w ostatnich NFSach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Łaj? Imo o wiele lepiej jak w ostatnich NFSach... Tryb kariery w NFSach to porażka, no chyba, że ktoś lubi fast and furious :lol: Jak gra ma dużo aut, tras i porządny model jazdy to chce się grać i nie musi mieć sztucznej fabuły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Łaj? Imo o wiele lepiej jak w ostatnich NFSach... To fakt, ale znudzil mi sie w polowie gry, a przy 85% stwierdzilem ze mam dosc i juz tego nie przechodze, bo po prostu mi sie nie chce. Choc w porownaniu do 15% w undercover to i tak sukces conajmniej na miare piatki w totolotka ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Jedyna szansa dla tej gry to ciekawy tryb kariery. Jak widzę, że ta bmwucha wyprzedza wszystkie porsche i lambo jakby tamte były fiatem 126p i zaraz po starcie z samego końca przesuwa sie do pierwszej piątki, to mam dość. Modelu zniszczeń też nie widzę. Ogólnie to wieje lipą. Ja chce Gran Turismo 4 na PC :cry: Tak jak te? -.^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Tak jak te? -.^ dobe,dobry jutub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Tego filmiku się nie da oglądać, a konkretnie to słuchać. Nadaje się na tortury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 A mnie się podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...