szpachla2 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Po to jest forum żeby o tym dyskutować. EA sama sobie opinie wyrobiła, więc trudno sie dziwić że co druga osoba miesza tą grę z błotem. Ja też chciałbym dobrego NFS, niestety szanse na to są marne. Najbardziej irytujące są te reklamy: będzie przełom, pracowaliśmy nad fizyką 5 lat, najlepsze odwzorowanie jazdy....itd. Kupujesz grę i po 10 min odpalasz Deluxe ski jump, bo lepiej sie w to gra niż w NFS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Bo wielu osobom żal d.pę ściska jak widzą, co EA robi z tą serią... i te ich obiecanki jak co roku :/A ja się udzielam, bo lubię sobie czasem ponarzekać i poklnąć jak mi się coś nie podoba. :P EDIT: Jest roznica miedzy ocenianiem: -gry , ktorej jeszcze nie ma , a -dema , ktore w ogole sie jeszcze nie ukazalo , a -fulla , ktory zawiera poprawki Krytykuj ile wlezie w momencie ukazania sie DEMA , a nie w momencie wrozenia ze szklanej kuli. Demo Carbona lazilo slabo , full juz nie. Demo CMRow zawsze lazilo salbo , fulle poprawiali. Dokładnie rozumiem o co Ci chodzi i przyznaję Ci rację. to rozumowanie ma sens w wypadku każdej gry... Z WYJĄTKIEM NFS. ;-) Czemu? Bo to tak jakby o pedofilu-gwałcicielu, notorycznym recydywiście mówić "Nie należy pochopnie oceniać tego człowieka. Mówi, że się zmienił, i że jest dobrym człowiekiem, a nawet zmienił terapeutę na jednego z lepszych branży, uważam że trzeba mu zaufać!" :lol: a tak naprawdę to żeby być w zgodzie ze zdrowym rozsądkiem przyznaję Ci rację, ale za bardzo nie lubię kierunku w którym ta seria ciągle zmierza, żeby potrafić się powstrzymać przed jechaniem po tej grze. Oczywiście też chciałbym być miło zaskoczony, ale nie wierzę że to się stanie. Edytowane 1 Lutego 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) czyli powinny zamknąć mordę? Nie, właśnie na tym polega siła krytyki, że jeżeli ktoś co roku robi cie w ch*** to masz prawo napisać co leży ci na sercu choćby po to by uniknąć sytuacji by właśnie przysłowiowy 12-latek po wejściu do tematu taki jak ten oprócz postów w stylu "będzie kozak" albo "zapowiada się ciekawie" przeczytał również, że wyjdzie kupa jak zawsze. Dziękuję za uwagę. Jest roznica miedzy ocenianiem: -gry , ktorej jeszcze nie ma , a -dema , ktore w ogole sie jeszcze nie ukazalo , a -fulla , ktory zawiera poprawki Krytykuj ile wlezie w momencie ukazania sie DEMA , a nie w momencie wrozenia ze szklanej kuli. Demo Carbona lazilo slabo , full juz nie. Demo CMRow zawsze lazilo salbo , fulle poprawiali. Edit Sysaku : Czemu? Bo to tak jakby o pedofilu-gwałcicielu, notorycznym recydywiście mówić "Nie należy pochopnie oceniać tego człowieka. Mówi, że się zmienił, i że jest dobrym człowiekiem, a nawet zmienił terapeutę na jednego z lepszych branży, uważam że trzeba mu zaufać!"Przypomnij sobie o pewnym psychologu :> Edytowane 1 Lutego 2009 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja nie wiem po co tu gdybać bez sensu. Jeśli przekreślacie gierę na starcie, nie zamierzacie się nią interesować bo tylko małolaty ją kupują, to po jakiego grzyba zaglądacie w ten temat i wróżycie z kart?? Tyle ot Ja tam czekam. Będzie dobra, to się kupi i się pogra. Będzie do kitu to się nie kupi i się grać nie będzie. Ja tam skreśliłem Pro Street i Undercover na początku, ale i tak dałem im szanse bo mam sentyment do tej serii, niestety stało sie to co sie spodziewałem, czyli były kiepskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Dokładnie, nikt nie karze od razu kupowania gry. Od tego by nie kupić kota w worku jest DEMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja tam skreśliłem Pro Street i Undercover na początku, ale i tak dałem im szanseZdecyduj się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Nowy NFS, hahaha bo padne :D Po HP2/U1 ta gra powinna byc serią komediową ;) Dryft pudełkiem od zapałek w Carbonie Automatyczne hamowanie w Pro Streecie Undercover... az szkoda gadac BTW Shift'cie samochod bedzie tez sam skrecał :D ? Edytowane 1 Lutego 2009 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 bedzie autogas jak w v-rally na telefon hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) Ja tam skreśliłem Pro Street i Undercover na początku, ale i tak dałem im szanse bo mam sentyment do tej serii, niestety stało sie to co sie spodziewałem, czyli były kiepskie. Zdecyduj się. Przeczytaj całe zdanie, przed premierą uważałem, że to będzie badziew, zagrałem kilka godzin i stało sie to czego sie spodziewałem, czyli gra kiepska i ocena poniżej 5/10 Edytowane 2 Lutego 2009 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) Grał ktoś ostatnio w NFSy na G25 czy DFP ? :) Kurde, specjalnie po przeczytaniu tego wątku, pościągałem dema nowych NFSów, żeby zobaczyć jak to jest z G25. Ludzie! powiedzcie mi, co za palant robił ProStreet'a ? :lol: Przecież to załamać się moża. :? Nigdy w życiu tak nie jeździ się Porschakiem jak w tym NFSie ! Co za tragedia... Dla porównania modelu jazdy Porsche , zainstalowałem ... NFS Porsche. :) Widać pewną liniowość (im nowszy samochód, tym lżejsze skręcanie) jednak takie samochody z lat 70 fizykę mają dokładniej odwzorowaną niż w NFSie ProStreet ... Nie wiem, czy ja czegoś ustawić tam nie umiałem czy jak... Ale do NFS Porsche to ma baaaardzo daleko. Podejrzewam, że te dwa NFSy PCtowe będą beznadzieje jak ... :? Jednak liczę na Shift'a, obstawiam, że fizyka będzie podobna do GTRa bądź Tocy. Tylko pytanie - czy będzie mnie bawić kolejna gra tego typu ? Może niech się lepiej nie pchają tam, gdzie jest za ciężka konkurencja. Zobaczymy, jestem dobrych myśli co do gry, jednak jak wyżej pisałem - w temacie shift się nie przebije (rFactor, GTL, GTR, LFS, Race07 itp.). ;) Edytowane 2 Lutego 2009 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Tak patrze na ten temat to widzę tylko żarty w stosunku do nowego NFS, każdy po nim jedzie i w ogóle, ale zastanawia mnie jedno skoro tak nie lubicie nowych NFS (słusznie zresztą :razz:), to po co w ogóle ten temat i ta dyskusja?, nie lepiej go zamknąć zamiast czytać kolejne posty typu '' i tak będzie do pupy ten NFS''... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Przeczytaj całe zdanie, przed premierą uważałem, że to będzie badziew, zagrałem kilka godzin i stało sie to czego sie spodziewałem, czyli gra kiepska i ocena poniżej 5/10Przeczytałem zarówno wtedy jak i teraz i nadal twierdzę, że palnąłeś głupotę. Albo coś skreślasz na starcie albo dajesz temu czemuś szansę. Jedno wyklucza drugie. Ja skreśliłem na starcie Crysis Warhead (bo mi się Crysis nie podobał) - nie grałem w niego i nie zagram. Za to mimo, że nie podobał mi się Far Cry dałem szansę drugiej części, nie skreśliłem jej i grałem przez pewien czas. Łapiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Dziwne news http://gry.wp.pl/core.html?x=nowinki,10,42...%2FQPkHJ%2BCHSM Atak NFSów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Dziwne news http://gry.wp.pl/core.html?x=nowinki,10,42...%2FQPkHJ%2BCHSM Atak NFSów ? Patrz link na końcu pierwszego posta. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Moj błąd. Wp jednak jest opóźnione ;). Nie zauważyłem tego... Dla mnie to skok na kase i jest to żałosne ale mniejsza z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Moj błąd. Wp jednak jest opóźnione ;) . Nie zauważyłem tego... Dla mnie to skok na kase i jest to żałosne ale mniejsza z tym. Poprostu chcą trafić do każdego. ;) Na pewno będzie to miało o wiele lepsze skutki niż kolejna badziewna część w stylu UC czy PS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) Pomysł nie jest zly. Jedna gra na normalne platformy, druga na mobilne, a trzecia to następca Motor City Online, która ma dużą szansę na sukces jeśli szybko nie pojawi się TDU 2. Czwarta gra to już juch wie co. Edytowane 3 Lutego 2009 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Nowe Screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Chyba tapetki na stare komorki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Nowe Screeny Nie powiem ładnie to wygląda, jak tak będzie się prezentować i inne aspekty gry też będą dobre to może będzie to bardzo dobry NFS w końcu :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 screeny od każdego nfs'a wyglądają fajnie, a jak wychodzi to każdy wie. Swoją drogą już mniejszej rozdzielczości + kompresji nie dało się zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Need for Speed skończył się daaaaawno temu, po cholerę oni to robią? A tak generalnie to 80% tego tematu to się czytać nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 [screen shots removed] ??? Link nieaktualny :( Fake? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 [screen shots removed] ??? Link nieaktualny :( Fake? Szkoda, że nie przeczytałeś reszty... It seems that the screen shots obtained were not meant for public release, so we unfortunately have to take them down until March 4th. Check back then for some even higher resolution screen shots. Jak nie rozumieć, to masz tekst przepuszczony przez traslatora: Wydaje się, że zrzuty ekranu uzyskane nie były przeznaczone dla publicznych prasowa, więc niestety musiał wziąć je do 4 marca. Sprawdź to w przypadku niektórych nawet wyższej rozdzielczości zrzuty ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Choć moim zdaniem, mogliby połączyć wszystkie 4 projekty w jedną grę i wydać np za rok na jesień (co najmniej!), a nie teraz, aby doszlifować swój produkt (najlepiej napisać wszystko od nowa) Nie moga polaczyc wszystkich gier w 1dna.Dlaczego? 1.Shift czy jak tam bedzie "pseudo symulatorem" z autami gtr ..prawdopodobnie wylacznie na torze. 2.Dla fanatykow undergroundowego nfsa robia oddzielna czesc z naklejkami i spojlerkami (po to zeby wyciagnac kase od tych ludzi ,ktorym to sie jeszcze podoba) 3.Ktoras z czesci bedzie tylko na wii jestli sie nie myle. Gier teraz nie robi sie ,zeby byly mega wypasione,dobrze zoptymalizowane tylko po to zeby miec jak najwiekszy zarobek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabiano Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) Ja sobie juz chyba dam spokoj z cala seria NFS, marnuje tylko swoj czas i pieniadze. Kazdy kolejny NFS na poczatku zapowiada sie swietnie, pozniej jest juz coraz gorzej a po premierze juz o nich nie slychac. Ah, slychac tylko negatywne opinie na temat gry, co jest racja. Patrzac na tego pierwszego screena takze od razu skojarzylem go z GRID'em, chociaz watpie zeby SHIFT mial szanse z nim konkurowac, za wysokie progi wg. mnie. Need for Speed to juz nie jest to co kiedys.. ;f Edytowane 14 Lutego 2009 przez Fabiano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Boze... NFS... Kupcie konsole, zarzuccie Gran Turismo a nie... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Nowe screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Co najistotniejsze to jaka będzie fizyka jazdy, bo to był najsłabszy punkt ostatniej (i nie tylko) części. Grafika wygląda świetnie, ale rendery Undercovera też wyglądały w większości fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Wystarczyłoby wrócić klimatem do pierwszych części gry, ale jakoś producenci mają własną wizję. Od starych klimatów jest TDU - innym też trzeba dać zarobić. Z tymi NFSami to jak z wyborami - zawsze obiecują, że będzie lepiej i na tym się kończy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...