przemek7441 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 (edytowane) Jak podpiac dvd-rom do plyty głownej Asus P5QL PRO dvd to jakis asus quier track(nie wiem jaki model) mialem go w starszym kompie i kabel od plyty gl byl podpiety wiec podpialem tylko do dvd i gotowe a teraz mam problem nie wiem gdzie podpiac kabel do plyty glownej dostalem kabel hdd ale nie bardzo widze gdzie go podpiac dodam ze w straym kompie kabel od twatrdego dystu byl taki szeroki(tasma) a w nowym mam maly(taka wsówka) PROSZE O POMOC!! Edytowane 30 Stycznia 2009 przez przemek7441 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 (edytowane) Ależ filozofia. W załączniku zaznaczyłem gdzie wpiąć taśmę do mobo. Jakieś problemy jeszcze? Edytowane 30 Stycznia 2009 przez saleen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek7441 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 sory ale to nie ta tasma ta tasma jest do dystkietek :) juz znalazlem(wpina sie do tej kostki czerwonej kolom 6 wtykow sata(na zdjeciu widac jak odstaje z plyty) Ale mam jeszcze jeden problem ktora strona podpiac kabel? na jednej stronie jest niebieski z drugiej czarny(w srody szary ale to niewazne) i na czarnej wsowce pisze ffc ktora strona podpiac do mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Niebieskim w płytę :P. ASUS nie ma przypadkiem takich tasiemek przy kablach z rysunkiem, gdzie wpiąć odpowiednią końcówkę ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek7441 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Niebieskim w płytę :P. ASUS nie ma przypadkiem takich tasiemek przy kablach z rysunkiem, gdzie wpiąć odpowiednią końcówkę ;) ?Owszem, ale do dyskietek jest eleganco opisane a tu sa tylko tasiemki z napisem ASUS HDD Cable po oby dwoch stronach :) Dzieki za pomoc http://forum.purepc.pl/style_emoticons/def.../icon_razz3.gif :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...