przemek7441 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 (edytowane) Witam W sklepie esc.pl nie zamontowali mi kontrolera obrotow. Czy bedzie on konieczny i go zapinac ? Jesli tak to gdzie na plycie glownej jest wejscie do tych wsowek? A i na rysunku w instrukcji widac kabelek wychodzacy od kontrolera a u mnie go nie ma i nawet nie ma wyjscia :? jest tylko z jednej strony. Edytowane 30 Stycznia 2009 przez przemek7441 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam W sklepie esc.pl nie zamontowali mi kontrolera obrotow. Czy bedzie on konieczny i go zapinac ? Jesli tak to gdzie na plycie glownej jest wejscie do tych wsowek? A i na rysunku w instrukcji widac kabelek wychodzacy od kontrolera a u mnie go nie ma i nawet nie ma wyjscia :? jest tylko z jednej strony. potrafisz sie wyslowic tak, zeby ktos cos zrozumial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...