krzychny Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam ciekawskich no i znawców tematu licząc na pomoc. Jakieś dwa lata wstecz kupiłem nagrywarkę LG dr198h , muszę przyznać że działa wyjątkowo dobrze, rok temu zaktualizowałem oprogramowanie (dokładnie zrobił to serwis LG za darmo) i sprzęcior jakiś czas znowu czytał wszystko co popadło, no niestety teraz są problemy a gwarancja się skończyła. Oczywiście operację można ponownie wykonać w serwisie tyle że za kasę i to nie małą , chyba nawet nie opłaca się tego robić.( jakieś 200) Oprogramowania na stronach LG nie ma a konsultanci odsyłają do serwisu a tam oczywiście nic za darmo. Na pytanie skąd serwis ma oprogramowanie - mętne odpowiedzi, linków i sposobów nie chcą podać. No i tu liczę na pomoc, jak to zrobić i skąd pobrać softa. Pudło jak na LG gra zadziwiająco dobrze i ma HDMI, przyznam nawet że bije nowszego denona (17coś tam od kina - dziadoskie padło),który ma problemy z płynnym odtwarzaniem, napisami i ogólnie ze wszystkim. Może nie jestem jedyny z takim problemem kto wie? Pozdrawiam i czekam na pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...