Maxi007 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam. Na wstępie chcę zaznaczyć, iż w temacie jestem zielony i proszę o wyrozumiałość. Otóż mój komputer posiada: -Pentium Dual Core E2180 2GHz BOX -Płyta Gigabyte GA-P35-DS3L -RAM Kingston DDR2 2x 1GB 800Mhz CL5 -GeForce 9600GT Palit 512MB DVI & HDMI -Zasilacz Tracer 4life 400PFC BOX Chciałbym zapytać czy na takiej konfiguracji możliwe jest podkręcenie procesora? Drugie pytanie: Jak się podkręca? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 (edytowane) Jak podkręcać Core 2 Duo / Pentium Dual Core / Celeron-a? Poradnik! Edytowane 30 Stycznia 2009 przez venat0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Na tym zasilaczu to tylko śrubokrętem podkręcaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Konfiguracja bardzo dobra( oprócz zasilacz ) do podkręcania. Aż się prosi od 3GHz. Tylko zasilacz do wymiany i możesz kręcić. Na tym - broń Cię Panie Boże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ten będzie w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Kręć chłopie i nic nie wymieniaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...