Barosz Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam panowie serdecznie:) mam nadzieje ze w dobrej zakładce założyłem temat jeśli nie, to proszę o przeniesienie:) Złozyłem kompa tydzień temu z Czesi grafa -- Gigabyte HD4850 1GB 256 PCI-E GDDR3 Zalman OC płyta -- Gigabyte GA-EP45-DS3L procek -- Intel Dual-Core E5200 2.5 GHz s. 775 Box zasilacz-- ocza 500w zainstalowałem need for speed undercover stwierdziłem dobry komp to pójdzie ale okazało sie ze jestem w błędzie:( gra sie tnie filmiki miedzy misjami tak jakby grafika niedawana rady same piksele i dziwne rzeczy testowałem na 3 grach undercover to samo na każdej. Panowie czy to wina grafiki bo nie wiem czy na gwarancje oddawać czy jak??? wyjdę z gry i szukam w necie to wszystko okej jest a na grach lagi i problemy ????? w czym morze tkwić problem... pozdrawiam i proszę o odpowiedz:): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Najnowsze (9.1) sterowniki są? Po testuje pamięci Memtest;em, Dysk testuj HDtunem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 a napewno masz wszystko dobrze podpiete ? zasilanie ? ja na twoim miejscu sprawdziłbym 3dmarkiem na dzieńdobry ;] i podkręcił proca na 3ghz conajmniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barosz Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Panowie faktycznie stery mam najnowsze ale ze strony producenta czyli 8.501... a macie jakiś link ze sterami 9.1 jeśli mogę prosić to poproszę:) i co mojemu zdziwieniu moja płyta główna ma biosa F6 a najnowszy tez na stronie producenta jest F10 i muszę zrobić update biosu może wtedy będzie oki a jak będzie oki to dopiero wtedy podkręcę procka....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 a macie jakiś link ze sterami 9.1 jeśli mogę prosić to poproszę:)Proponuje zacząć od strony ATI <_< http://ati.amd.com/support/driver.HTML Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capoMastah Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam Podepne sie pod ten temat coby nie zasmiecac forum a temat jest podobny...Posiadam Radeona 4850 marki ASUS i problem jest w tym, ze przy grze Fallout 3 ekran z pip boya sie wylacza tzn, czasami jest normalnie a czasami nic, tak samo jak sie wlaczy komputer, identycznie, a w skrajnym przypadku po prostu gra sie wylacza z bledem...Druga sprawa jest np z simsami 2, dzieje sie tak ze wszystkie przedmioty migaja, znikaja i sie pojawiaja...jest to dosyc nieregularne, bo nie dzieje sie tak np przez pol godziny a pozniej migaja obiekty, jezeli chodzi o sa plynnosc wszystko jest ok...Sprawdzalem na sterownikach 8.5 8.12 i 9.1 wszystko jest tak samo...Reszta konfiguracji to e2140 2x1gb 667 kingston, amacrox warrior 450w... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barosz Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Panowie na d3marku wykazało mi 12410 piknie filmiki chodziły:):) ale gry laguja nadal. jutro zrobię jeszcze update biosu i zobaczymy co i jak będzie pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...