Skocz do zawartości
Barosz

Ati Radeon Hd 4800 Series Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam panowie serdecznie:) mam nadzieje ze w dobrej zakładce założyłem temat jeśli nie, to proszę o przeniesienie:)

Złozyłem kompa tydzień temu z Czesi

grafa -- Gigabyte HD4850 1GB 256 PCI-E GDDR3 Zalman OC

płyta -- Gigabyte GA-EP45-DS3L

procek -- Intel Dual-Core E5200 2.5 GHz s. 775 Box

zasilacz-- ocza 500w

zainstalowałem need for speed undercover stwierdziłem dobry komp to pójdzie ale okazało sie ze jestem w błędzie:( gra sie tnie filmiki miedzy misjami tak jakby grafika niedawana rady same piksele i dziwne rzeczy testowałem na 3 grach undercover to samo na każdej. Panowie czy to wina grafiki bo nie wiem czy na gwarancje oddawać czy jak??? wyjdę z gry i szukam w necie to wszystko okej jest a na grach lagi i problemy ????? w czym morze tkwić problem...

pozdrawiam i proszę o odpowiedz:):

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie faktycznie stery mam najnowsze ale ze strony producenta czyli 8.501... a macie jakiś link ze sterami 9.1 jeśli mogę prosić to poproszę:) i co mojemu zdziwieniu moja płyta główna ma biosa F6 a najnowszy tez na stronie producenta jest F10 i muszę zrobić update biosu może wtedy będzie oki a jak będzie oki to dopiero wtedy podkręcę procka.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Podepne sie pod ten temat coby nie zasmiecac forum a temat jest podobny...Posiadam Radeona 4850 marki ASUS i problem jest w tym, ze przy grze Fallout 3 ekran z pip boya sie wylacza tzn, czasami jest normalnie a czasami nic, tak samo jak sie wlaczy komputer, identycznie, a w skrajnym przypadku po prostu gra sie wylacza z bledem...Druga sprawa jest np z simsami 2, dzieje sie tak ze wszystkie przedmioty migaja, znikaja i sie pojawiaja...jest to dosyc nieregularne, bo nie dzieje sie tak np przez pol godziny a pozniej migaja obiekty, jezeli chodzi o sa plynnosc wszystko jest ok...Sprawdzalem na sterownikach 8.5 8.12 i 9.1 wszystko jest tak samo...Reszta konfiguracji to e2140 2x1gb 667 kingston, amacrox warrior 450w...

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi