Arcz Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam mam problem z plyta glowna Gigabyte EP31-DS3L a dokladnie to z karta muzyczna zainstalowalem wszystkie sterowini i nic... sciagnolem tez nowe sterowniki ze stronki... co mam zrobic?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam mam problem z plyta glowna Gigabyte EP31-DS3L a dokladnie to z karta muzyczna zainstalowalem wszystkie sterowini i nic... sciagnolem tez nowe sterowniki ze stronki... co mam zrobic?..A włączyłeś ją w biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Cos namieszane z OSem ? http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3167332 Następnym razem pytaj w temacie o pylcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcz Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 tzn.? jak ja wlaczyc w biosie? mam ja dopiero 1dzien.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Tak ma być: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcz Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 mam tak i nie dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...