owca138 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam po formacie komputera okazało się że zgubiłem opakowanie z wszystkimi płytkami sterownikami itp. Sterowniki do karty graficznej i zainstalowałem bez problemowo. Potem szukałem sterowników dźwięku ( przed formatem cały czas miałem Soundmax i nadal chciałbym mieć właśnie ten program ) Ściągnąłem sterowniki chyba nie poprawne bo po instalacji i ponownym uruchomieniu komputera nadal nie ma dźwięku. Teraz moje 2 pytania. Motherboard Manufacturer ASUTEK Computer.INC Model M2N-E 1.XX Chipset nVIDIA nForce 570 SLI Rev. A2 Southbridge nVIDIA nForce 570 SLI LPCIO ITE IT8716 1. Czy pod taki sprzęt takie sterowniki będą dobre http://www.softwarepatch.pl/plik/1561/56/1...13630-WHQL.html 2. Gdy próbuje zainstalować te sterowniki wyskakuje błąd "Error instaling iKernel.exe (0x10000)" Możliwe że chodzi o że mam już sterowniki które tak naprawdę nie chodza. W panelu sterownia wchodze w opcje dodawnie lub usuwanie i mam pare podobnych punktów "nVIDIA drivers" "nVIDIA ForceWare Network Access Manager" "nVIDIA PhysX" Jeden z tych 3 punktów to sterowniki od karty graficznej ale nie wiem który Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owca138 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ściągnąłem sterowniki gdy próbuje instalować wyskakuje błąd "Nie odnaleziono sterowników wyłacz system itp" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 1. Odpowiednie sterowniki znajdziesz w najbardziej zaskakującym i nieoczekiwanym miejscu - na stronie producenta (zaprowadzi cię tam najbardziej nielubiana i ograniczona wyszukiwarka). 2. Zaopatrz się w SP3 lub odpowiednią poprawkę do windowsa Można być upośledzonym i sobie nie poradzić, ale żeby publicznie o tym bloga pisać to już nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...