absinth Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam, Mam tą karte graficzna. Niestety ona zawiesza mi kompa, ale nie w pozerajacych grafe grach jak np. GTA4 tylko podczas przegladania stron internetowych. Szukajac roznych przyczyn tego problemu myslalem, ze to za slaby zasilacz byl (no-name) 400W, wiec zakupilem ModeCom 500W. Niestety to nie rozwiazalo mojego problemu. Oczywiscie probowalem przeinstalowac sterowniki tez nic nie dalo. Dodam jeszcze, że podlaczone jest dodatkowe zasilanie karty. Ktos ma pomysł od czego to moze byc? Konfiguracja komputera: Plyta gl.: Asus M2V Procesor: AMD x64 3500+ Pamiec: 4 GB Kingstona 800MHz Zasilacz: ModeCom FEEL 500W Windows XP Pro. SP3 Sterowniki karty graf: 180.48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 http://forum.purepc.pl/Nvidia-f53/Geforce-...so-t254128.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...