piotreek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Witam, Mam laptopa toshiba a210 11b. Myślę nad tym, aby dokupić ramu do niego. Aktualnie mam 2 gb w 2 kościach. Możecie mi doradzić jaką pamięć zakupić, aby działała ok w moim lapku? Nie chcę tez kupowac szybszych pamięci niż płyta główna potrafi obsłużyć. Szukałem na necie jaką max częstotliwość pamięci obsłuży chipset, ale nie znalazłem. rs690/rs690m takie coś pokazuje cpu-z w zakładce chipset. Pozdrawiam i liczę na pomoc. aktualnie są takie samsungi Edytowane 31 Stycznia 2009 przez piotreek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Podejda kazde z dana czestotliwoscia taktowania. Jesli sie boisz znajdz aukcje blisko zamieszkania aby mozna bylo sprawdzic lub kup w sklepie gdzie tez mozesz wsadzic i sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...