Gość zbyszek.macos Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dyski SATA pracujące w IDE to bezsensowna strata wydajności. Niestety mam tu mały zgryz i nie obędzie się raczej bez Waszej pomocy. :wink: W ostatnim numerze (2/2009) "PC WORLD" znalazłem artkuł "SATA-lne zauroczenie". Niestety, jak widać, nie popełniono go wystarczająco solidnie. Ze strony Intela pobrałem plik iata87cd.exe (latest driver) i chcąc wyodrębnić z niego pliki sterownika wpisałem w Wierszu polecenia: iata87cd.exe -a -p <ścieżka_docelowa> (w moim przypadku C:\Administrator@\Desktop\Intel) co dało efekt w postaci: "Składnia polecenia jest niepoprawna". Jak powinien wyglądać POPRAWNY wpis? ewentualnie Skąd mogę pobrać wyodrębniony już plik sterownika, by po prostu skopiować go do katalogu \windows\system32\drivers? Na czym polegają zmiany w rejestrze? (Prócz "0" w miejsce "4" w "Start" klucza HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/msahci)lub inaczej Jak znależć gotowy plik REG do chipsetu X38,48 dla Asusa P5E? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 (...) chcąc wyodrębnić z niego pliki sterownika wpisałem w Wierszu polecenia: iata87cd.exe -a -p <ścieżka_docelowa> (w moim przypadku C:\Administrator@\Desktop\Intel) co dało efekt w postaci: "Składnia polecenia jest niepoprawna". Jak powinien wyglądać POPRAWNY wpis? ewentualnie Uruchom z samym parametrem -a Sprawdź sposób z tej strony http://expertester.wordpress.com/2008/07/2...hci-windows-xp/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...