s3in Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Przy wyszukiwaniu w Google czegokolwiek (nawet Microsoft, Google) pod każdą stroną pokazuję się napis "Ta witryna może wyrządzić szkody na Twoim komputerze." <_< Co jest nie tak?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Google, u wszystkich tak jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 wolałem się upewnić, mr^_^max - dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pprzemal Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 No coś się definitywnie popsuło... uff, bo już myślałem że załapałem jakiegoś syfa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...