kakadu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) dziwna awaria. Według najlepszej wyszukiwarki cnn.com, onet.pl, wikipedia.pl są stronami niebezpiecznymi xD Edytowane 31 Stycznia 2009 przez kakadu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 up, mam to samo... u mnie nawet na stronę PlusGSM nie chce wejść :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Potwierdzam, to samo się u mnie dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dla ciekawskich screen ->>google - wyniki wyszukiwania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Dziwne strasznie. Nawet google.com jest oznaczone jako "harmful" :) Ciekawe czy to bug google, czy może ktoś podmienił bazę niebezpiecznych stron? EDIT: Już naprawili. Ciekawe jednak co to było :) EDIT: Przy odświeżaniu strony czasem ten problem znowu sie pojawia. To pewnie coś poważniejszego. Edytowane 31 Stycznia 2009 przez danrok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Muszę przyznać że niepokojąca awaria - z miejsca w ruch Spybot i te sprawy :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 A ja już myślałem że jakiegoś syfa załapałem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 stopbadware.org, z którego Google pobiera informacje o stronach padło i teraz źle weryfikuje strony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 już sie wytłumaczyli :) http://googleblog.blogspot.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Uuuuuu kurde a ja już google odinstalowałem :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 http://www.tvn24.pl/-1,1584161,0,1,google-...,wiadomosc.html dla tych tylkoi co po naszemu kumaja;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...