Darnok666 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam wszystkich forumowiczow mam nastepujacy problem: Kupilem orginalna wersje gry Black Mirror ale kiedy ja probuje uruchomic klikajac na Nowa gra to na ekranie pokazuja mi sie "krzaczki" widze tylko napisy i gra dalje nie rusza. Sciagnalem patcha z tej strony http://przygodowki.web.iq.pl/porady_the_black_mirror.html ale gdy go probuje zainstaloweac to wyskakuje mi ze musze najpierw zainstalowac gre , chociaz juz ti zrobilem. Mial ktos taki problem z ta gra ? Z gory dziekuje za wszelka piomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Stery do grafiki / directX aktualne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok666 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Tak porobilem wszystkie aktualizacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Może wiry w systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok666 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Wszystko przeskanowalem avast ale nic nie znalazl. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Sprawdz u kumpla a jak nie to oddaj do sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 przeinstaluj system - powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Jaką masz kartę graficzną?, może taka bez obsługi PS3.0 i dlatego nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok666 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Sprawdzalem u znajomego i dziala bez zadnych problemow a moja karta graficzna to Gigabyte Radeon HD 4850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Na nowych radkach są problemy z tą grą, mi np. zlewały się czcionki w dialogach i wcale nie znikały, tak że jedne napisy nakładały się na drugie i nie można było nic odczytać. Pomogło zmniejszenie Przyśpieszenia sprzętowego we Właściwościach Ekranu o dwa czy trzy oczka, tyle że wtedy jakoś tak niemrawo gra chodziła. Nie pamiętam już ale chyba grałem z patchem do XP. Wersja PL, ta co była w kioskach lata temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok666 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Zmniejszylem przyspieszenie sprzetowe w opcjach ekranu i pomoglo. Dziekie wszystkim za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...