Gość Kamil200384 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 O co chodzi, przesyłam filmik " gameplay crysis part 1" 150 MB 7:53 potem drugi 201MB 9:32 i mi nie chce przejść bo wyskakuje nieznany błąd ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) YouTube'owi czasem nie podobają się niektóre formaty kodowania - mimo że teoretycznie "łyka prawie wszystko". Niestety trudno mi powiedzieć, z jakimi dokładnie formatami jest w praktyce problem. Przekonwertuj video na jakiś inny format i spróbuj ponownie może? Niestety jak już wspomniałem trudno mi powiedzieć w tej chwili, jaki format będzie odpowiedni. Edytowane 1 Lutego 2009 przez saleen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil200384 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 heh, format dobry , ja myślę że mu się nie podoba nazwa "Part 2" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...