ChrisG Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 NO i usalo sie przywrucic do zycia moja poczciwa ATI R8500 po oderwaniu kosci pamieci..No ale z 64mb zrobilo sie 32MB i przy uruchamianiu kompa so defekty ale w windzie jest ok ..Odziwo GTA3 nie stracilo na miodnosci.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 no cóż, czasem tak bywa, ale na szczęście windows sobie radzi, a co do miodności GTA to zawsze mówiłem że póki co dodatkowe 32 mb pamięci nic jescze nie dają(ale tylko jeszcze przez chwilę) tylko nikt mi nie chciał wierzyć, i tak ktoś zamiast MX400 32mb kupował MX200 64 mb zamiast GF2 32 mb kupował mx400 itd. ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Temat postu: My ATI Radeon8500 Come back to live only 32MB ke?! Chyba pomylilem forum... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 A jak Ci się udało go "obudzić" ? Dr. Frankestein ?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Temat postu: My ATI Radeon8500 Come back to live only 32MB ke?! Chyba pomylilem forum... :| Chyba jednak nie.... Ps. Wiem, że Xon'ów jest jak mrówków, ale męczy mnie pytanie.... - prowadziłeś kiedyś może Q3Arena.pl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Gr00bY Mazur"] Chyba jednak nie.... Ps. Wiem, że Xon'ów jest jak mrówków, ale męczy mnie pytanie.... - prowadziłeś kiedyś może Q3Arena.pl ? Z pomylka forum chodzilo mnie o ten jezyk ktory zostal uzyty w temacie, naprawde nienawidze jak ktos pisze po angielsku na polskim forum, pytam: PO CO?! (oczywiscie to pytanie nie jest do Ciebie). Szczerze mowiac innego Xon'a nie spotkalem ;) jedynie Xom'a. Tak to ja prowadzilem. Ostal sie inno serwer. Ekipa prowadzaca musiala wybrac miedzy prowadzeniem strony a innymi sprawami. Ehhh ten brak czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Gr00bY Mazur"] Chyba jednak nie.... Ps. Wiem, że Xon'ów jest jak mrówków, ale męczy mnie pytanie.... - prowadziłeś kiedyś może Q3Arena.pl ? Z pomylka forum chodzilo mnie o ten jezyk ktory zostal uzyty w temacie, naprawde nienawidze jak ktos pisze po angielsku na polskim forum, pytam: PO CO?! (oczywiscie to pytanie nie jest do Ciebie). Szczerze mowiac innego Xon'a nie spotkalem ;) jedynie Xom'a. Tak to ja prowadzilem. Ostal sie inno serwer. Ekipa prowadzaca musiala wybrac miedzy prowadzeniem strony a innymi sprawami. Ehhh ten brak czasu. Kope latek minęło. Kiedyś miałem u Ciebie bannerek taki mały i też bawiłem się w serwis. Na początku to była tragedia (design, serv itd), ale potem dołączyłem do XCOM.pl i jakoś szło. A potem stronka umarła smiercią naturalną z braku czasu. W międzyczasie właśnie q3arena.pl padła.... I wielka dziura powstała po niej. Dla mnie to była jak na owe czasy najlepsza stronka o Q3A. Wielki respect Xon :) A co do tematu to pewnie wina tego, że ChrisG mieszka w stanach i tak mu się pewnie napisało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 W tym momencie pamietam ze banerek miala strona Odloty.Xcom.PL. Przypomnij co to bylo. Dziekuje za slowa uznania w imieniu wlasnym i reszty ekipy. No coz wlasnie wszystko sie rozbija o czas sam tego doswiadczyles. A co do ChrisG rzeczywiscie aol.com :) i to jakos tlumaczy jego zachowanie i potrafie to zrozumiec. Ale zapewne wiesz o co mi chodzilo, na grupach i w roznych miejscach czesto widze posty w ktorych 2/3 slow jest po angielsku a 1/3 po polsku to jest tragedia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 W tym momencie pamietam ze banerek miala strona Odloty.Xcom.PL. Przypomnij co to bylo. Dziekuje za slowa uznania w imieniu wlasnym i reszty ekipy. No coz wlasnie wszystko sie rozbija o czas sam tego doswiadczyles. A co do ChrisG rzeczywiscie aol.com :) i to jakos tlumaczy jego zachowanie i potrafie to zrozumiec. Ale zapewne wiesz o co mi chodzilo, na grupach i w roznych miejscach czesto widze posty w ktorych 2/3 slow jest po angielsku a 1/3 po polsku to jest tragedia. Odloty na xcom.pl to był jeden z kilku (działów). A z tym zangielszczeniem to już tak niestety jest. Cudze chwalicie..... Zresztą czasem nie da sie użyć polskich słów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Gr00bY Mazur"]Zresztą czasem nie da sie użyć polskich słów. To prawda, czasem tlumaczenie czegos wychodzi, ze tak powiem "kulawo" :) Co do stronki to co nie przypomniales sobie? Jestem ciekaw... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...