Skocz do zawartości
ChrisG

My ATI Radeon8500 Come back to live only 32MB

Rekomendowane odpowiedzi

no cóż, czasem tak bywa, ale na szczęście windows sobie radzi, a co do miodności GTA to zawsze mówiłem że póki co dodatkowe 32 mb pamięci nic jescze nie dają(ale tylko jeszcze przez chwilę) tylko nikt mi nie chciał wierzyć, i tak

ktoś zamiast MX400 32mb kupował MX200 64 mb

zamiast GF2 32 mb kupował mx400

itd. ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

Chyba jednak nie.... Ps. Wiem, że Xon'ów jest jak mrówków, ale męczy mnie pytanie.... - prowadziłeś kiedyś może Q3Arena.pl ?

Z pomylka forum chodzilo mnie o ten jezyk ktory zostal uzyty w temacie, naprawde nienawidze jak ktos pisze po angielsku na polskim forum, pytam: PO CO?! (oczywiscie to pytanie nie jest do Ciebie). Szczerze mowiac innego Xon'a nie spotkalem ;) jedynie Xom'a. Tak to ja prowadzilem. Ostal sie inno serwer. Ekipa prowadzaca musiala wybrac miedzy prowadzeniem strony a innymi sprawami. Ehhh ten brak czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

Chyba jednak nie.... Ps. Wiem, że Xon'ów jest jak mrówków, ale męczy mnie pytanie.... - prowadziłeś kiedyś może Q3Arena.pl ?

Z pomylka forum chodzilo mnie o ten jezyk ktory zostal uzyty w temacie, naprawde nienawidze jak ktos pisze po angielsku na polskim forum, pytam: PO CO?! (oczywiscie to pytanie nie jest do Ciebie). Szczerze mowiac innego Xon'a nie spotkalem ;) jedynie Xom'a. Tak to ja prowadzilem. Ostal sie inno serwer. Ekipa prowadzaca musiala wybrac miedzy prowadzeniem strony a innymi sprawami. Ehhh ten brak czasu.

Kope latek minęło. Kiedyś miałem u Ciebie bannerek taki mały i też bawiłem się w serwis. Na początku to była tragedia (design, serv itd), ale potem dołączyłem do XCOM.pl i jakoś szło. A potem stronka umarła smiercią naturalną z braku czasu. W międzyczasie właśnie q3arena.pl padła.... I wielka dziura powstała po niej. Dla mnie to była jak na owe czasy najlepsza stronka o Q3A. Wielki respect Xon :) A co do tematu to pewnie wina tego, że ChrisG mieszka w stanach i tak mu się pewnie napisało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym momencie pamietam ze banerek miala strona Odloty.Xcom.PL. Przypomnij co to bylo. Dziekuje za slowa uznania w imieniu wlasnym i reszty ekipy. No coz wlasnie wszystko sie rozbija o czas sam tego doswiadczyles. A co do ChrisG rzeczywiscie aol.com :) i to jakos tlumaczy jego zachowanie i potrafie to zrozumiec. Ale zapewne wiesz o co mi chodzilo, na grupach i w roznych miejscach czesto widze posty w ktorych 2/3 slow jest po angielsku a 1/3 po polsku to jest tragedia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym momencie pamietam ze banerek miala strona Odloty.Xcom.PL. Przypomnij co to bylo. Dziekuje za slowa uznania w imieniu wlasnym i reszty ekipy. No coz wlasnie wszystko sie rozbija o czas sam tego doswiadczyles. A co do ChrisG rzeczywiscie aol.com :) i to jakos tlumaczy jego zachowanie i potrafie to zrozumiec. Ale zapewne wiesz o co mi chodzilo, na grupach i w roznych miejscach czesto widze posty w ktorych 2/3 slow jest po angielsku a 1/3 po polsku to jest tragedia.

Odloty na xcom.pl to był jeden z kilku (działów). A z tym zangielszczeniem to już tak niestety jest. Cudze chwalicie..... Zresztą czasem nie da sie użyć polskich słów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...