piotrjancy Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam, mam do was pytanko można usunąć tą cieniutką szarą ramkę wokół ikon ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 hmm nie nie mam nic takiego, os Vista W Menu Efekty mam do wyboru: Użyj następującej metody wygładzania krawędzi czcionek ekranowych Pokaż cienie pod menu Pokaż zawartość okna podczas przęciogania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hill70 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Mój komputer/Właściwości/Ustawienia zaawansowane/Wydajność/Efekty wizualne/Ustawienia Odznaczyć opcję "pokaż przezroczysty prostokąt zaznaczenia". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Autorowi chodzilo o ramke ktora otacza ikony, a nie pole zaznaczenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Tego chyba nie da się "naprawić" mnie z kolei wkurza to, że nieraz (no w zasadzie często) zaznacza mi się tak: zamiast tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Trofix > http://www.howtogeek.com/howto/windows-vis...ws-xp-or-vista/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Mam błąd a na stronie pisze: If you get an error, there's a good chance you are running on 64-bit and it just won't work więc chyba nie da rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hill70 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) Autorowi chodzilo o ramke ktora otacza ikony, a nie pole zaznaczenia :) To dziwne bo u mnie nic takiego nie ma, gdzie te ramki na pulpicie? Ale może tu znajdzie się pomoc: http://www.tweakvista.com/ Edytowane 5 Lutego 2009 przez hill70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 te ramki są gdy ikona jest za mała a ustawimy za duża wielkość ikon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Trofix > http://www.howtogeek.com/howto/windows-vis...ws-xp-or-vista/ Nawet nie wiesz człowieku ile razy próbowałem usunąć te kropkowane zaznaczenia z elementów systemu! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Proszę bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 żeby to jeszcze było x64 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...