Rocco84 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Witam was! Po probach szukania rozwiazania i kilku dziurach w scianach o ksztalcie pięści , postanowilem znow zajrzec na forum. Nie raz juz mi pomogliscie , mam nadzieje ze i tym razem pomozecie.. Sprawa jest taka , ze od pewnego czasu wyczerpuje sie mi miejsce , same od siebie na dysku c: az do paru kilobajtow. nic nie mam w tempach , nic sie nie sciaga , odzyskiwanie systemy wylaczylem..nie mam zadnego antywira..:/ nie mam pojecia co jest grane... Po restarcie systemu , wraca do ponad 100Mb i znow leci w dol sukcesywnie z dzialaniem systemu... Blagam pomozcie... Z gory dziekuje za posty Edytowane 1 Lutego 2009 przez Rocco84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 A plik wymiany, na której partycji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teneo Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Być może cache przeglądarki internetowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Przenieś tempy i cache na inną partycję i poobserwuj. Możesz pobawić się programem ProcMon (darmocha od Microsoftu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocco84 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Juz znalazlem rozwiazanie. Program "Foldersizes" mi pomogl. Okazalo sie ze na dysku C: w Users--> Local w tempach byl jakis folder ktorego nie bylo widac nawet po wlaczeniu opcji "pokaz ukryte pliki i foldery". FolderSizes go znalazl. zajmowal okolo 9GB. moglem go usunac z poziomu aplikacji. Wydaje sie jak narazie wszystko w porzadku. Dzieki za posty ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...