punto_krak Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam, Otóż mam taki problem. Chciałbym podłączyć sobie komputer z TV ale w taki sposób aby obraz z komputera był pokazany na TV. Karta graficzna, którą mam - Asus EN9800GX2 - nie posiada wyjścia S-Video. Jednak do karty była dołączona przejściówka DVI - D-SUB. Na allegro znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item541421124_pc_lap...dapter_vat.html W opisie aukcji pisze aby sprawdzić czy karta wspomaga konwersję sygnału VGA na sygnał S-Video i AV-sygnał. Nic takiego nie widzę w opcjach. Jednak jeżeli mam oryginalna przejściówkę DVi na D-Sub to możliwe jest chyba przesyłanie obrazu analogowego???? Proszę o informację czy moge poprzez ten adapter z allegro podłączyć kompa do TV (stary telewizor) :) POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 jak dla mnie to na 99% tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...