Lwr Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam, Mam taki problem, otóż musiałem ostatnio zrobić formata, wszystko poszło OK. Ale teraz gdy uruchamiam PC mam do wyboru konsole odzyskiwania - również OK. Lecz problem leży w tym, ze tej konsoli "nie ma". Oczywiście wygooglowałem jak sie usuwa, niestety ja po formacie nie mam tych plików do usunięcia. Co można z tym zrobić? Google przejechałem i nie natknąłem sie na zaden pomocny wpis. Może cos z rejestru usunąc etc? ;> Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Edytuj ukryty plik boot.ini na dysku c lub jeżeli nie możesz znaleźć Mój komputer>>ppm>>właściwości>>Zaawansowane>> Uruchamianie i odzyskiwanie-> Ustawienia i edytuj ,powinna być tam linijka Konsoli odzyskiwania którą usuwasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lwr Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Dzięki Stary! :) Wywaliłem linijeczke, zrobiłem restarta PC i HULA! :D Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam ;) Temat mozna zamnknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...