xslimakx Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Czesc! j.w. potrzebuje skan instrukcji bo mam tego kulerka ale instrukcja mi gdzies wsiakla i nie moge jej znalesc pewnie mama ja wyzucila jak sprzatala :( Pomozcie prosze moze byc nawet xero instrukcji... tylko z obu stron bo po jednej stronie jest instrukcja instalacji dla amd a z drugiej dla P4. Z gory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Here u are :D troche zajmują 8) a tu druga fotka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 heeh nice :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 hmm a nie bylo instrukcji z opisem ktory kabelek jest od czego??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 hmm a nie bylo instrukcji z opisem ktory kabelek jest od czego??? niestety, nie miałem w instrukcji nic o kabelkach, pamiętam że żółty był od monitorowania predkości wiatraka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...