BlackWater Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) Chciałem zrobić format Visty i mam taki oto problem: Wybieram bootowanie z płyty z systemem i wyskakuje komunikat: 0. NO Emulation System Type: 00 1. NO Emulation System Type: 00 Enter a choice: Non-System disk or disk error Replace and press any key when ready Potem gdy naciskam jakikolwiek przycisk startuje system. Spotkał się ktoś z czymś takim? Co mam robić? Edytowane 2 Lutego 2009 przez BlackWater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 a co czytać nie potrafisz ze zrozumieniem? wypal jeszcze raz, bo ten błąd pojawia się przy wersjach z msdn i piratach, jak nie studiujesz, to muszę cię zmartwić, jesteś złym człowiekiem... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWater Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) a co czytać nie potrafisz ze zrozumieniem? wypal jeszcze raz, bo ten błąd pojawia się przy wersjach z msdn i piratach, jak nie studiujesz, to muszę cię zmartwić, jesteś złym człowiekiem... Dziękuję za odpowiedź, ale czy trzeba od razu razu zachowywać się tak arogancko? Owszem potrafię czytać ze zrozumieniem, ale systemowe komunikaty mówiące, że nośnik jest uszkodzony jakoś mnie nie przekonują. I nie trzeba zakłada od razu, ze jestem piratem. Mam licencje OEM systemu załączoną do notebooka i nie otrzymałem oryginalnej kopi systemu, więc korzystam z wersji właśnie z MSDN. Edytowane 2 Lutego 2009 przez BlackWater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 ściągnij obraz jeszcze raz i wypal płytkę innym softem... jak nie zadziała wypal za pomocą innej nagrywarki a swoją drogą jesteś złym człowiekiem, bo jako człowiek honorowy i uczciwy zadzwoniłbyś do dostawcy systemu (nie jest nim microsoft, tylko producent komputera) i zażądał płyty z systemem operacyjnym (ewentualnie pokryłbyś koszty nośnika i przesyłki), tak o ile nie jesteś studentem, albo wykorzystujesz laptopa komercyjnie, jesteś oszustem, powinno ci być wstyd i w ogóle, kajaj się przed nikczemną ręką gromu! dobra koniec tych żartów ^_^ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...