szymek04 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam wszystkich forumowiczów!!! Mam problem. Otoż robiłem reinstalacje systemy (miałem laptopa z u.s.a z angielskim systemem Windows Vista), i zainstalowałem juz wszystkie sterowniki tylko nie działa mi pilot HP MOBILE REMOTE CONTROL. Bateryjka jest na pewno dobra gdyż jest nowy (ma zaledwie 2 dni) i działał przed reinstalacją. Proszę pomóżcie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Robiłeś reinstalke też na Viste US? Z Recovery DVD, czy z partycji? Może spróbuj zainstalować stery ręcznie (podałbym linka, ale na stronie hp nie ma, poszukaj może w sieci.) Na jakimś forum pisali, że może być IR ustawiony na disabled w BIOS'ie, może spróbuj przestawić. Na tym samym forum pisali również że problem mieli od nowości a nie po reinstalce, że niegdy nie działał remote control. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek1 Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Soprano: niema sterownika do tego nigdzie :-) szymek04: ściągnij sobie: sp40139.exe (Quick launch button), moze być spod adresu: ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp40001-40500/sp40139.exe Jest tam program do obsługi klawiszy i sterowniki do pilota. I z tego co się orientuję tylko tam. Instalowałem już vistę na kilku modelach hp i zawsze działało (co ciekawe nie działają oryginalne sterowniki dołączone razem z laptopem) Mam nadzieję że pomoże i Tobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...