swoff Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam wszystkich ; ) mam taki mały dylemat... zastanawiam sie nad kupnem płyty Gigabyte GA-EP43-S3L... moje pytanie jest takie czy można na niej osiągnąć dobre OC ? - proc. C2D Chyba że polecilibyście jakąś inną mobo za mnw. taką cene jak ta czyli 310 zł...? hm. są jeszcze ... GA-EP35-DS3L GA-P31-DS3L GA-EP35-DS3L ma ktoś któreś z tych i może coś o nich powiedzieć ? z tego co wiem chipset 35 i 31 nie obsługuje PCI-E x16 (2.0) a ten pierwszy czyli 43 juz obsługuje.. dobrze myśle ? (zależy mi na 2.0) i może przypadkiem :P wiecie ... czy obsługuje ta pierwsza płyta OCZ'y 2gb w kosci ? pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 MSI p35 - podejrzewam że fsb 500 żadnym problemem nie będzie. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swoff Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 dzieki, ale z tego co wiem p35 nie ma PCI-E x16 (2.0) ... a jednak karta na tym też zyskuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaspowN Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 A po co Ci PCI-E x16 (2.0)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swoff Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Karty obsługujące PCI-E x16 (2.0) chyba jednak są szybsze? ... czy 2.0 nie ma znaczenia... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...