Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Ja tam jestem zwiazany z Opera 7.10 Java Eng W dziwnych sytuacjach, podobnie jak pieklo, uzywam IE 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 opera 7.11 en - jestem uzalezniony :twisted: do debilnych stron z idiotycznymi skryptami - msie6 en :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 IE6,Opera, Mozilla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zawsze najnowszy Netcaptor :D dlamnie net bez netcaptora nie ma sensu :). Tu można zobaczyć, a z tąd ściagnąć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 IE6.0, Opera 7.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Netscape 7.02 na desktopie IE 6 na paltopie bo mi sie Netscape nichce instalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 IE 5.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Firebird 6.0.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Firebird 6.0.1Chyba 0.6.1 ;) Ja siedze na Mozillipl 1.4 i czasami na Konquerorze 3.1.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Teraz mozille firebird i nieraz z musu IE :/ Mozlilla nieco zawodzi tak samo jak IE np. tym ze potafi sie nagle zamknać :/ Ale zawsze ratuja ja to ze sa te zakładki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 (Opera 7.11 || Internet Explorer 6.0) && JRE 1.4 Sun Microsystems && Macromedia Flash 6 && Q3 Server plugin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 IE 6.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 IE6.0 + SP1 czego więcej trzeba do szczęściaDo szczęścia? Mniej dziur. :twisted: Netscape 7.1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 jak juz tu jestem to sie dolacze, ie 6.0. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Internet Exploer SP1 :twisted: ale widze że Operka dobra to się przesiąde chyba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 odkąd spróbowalem opery (obecnie 7.03) nie używam innej przegladarki :) wszystkim uzytkownikom ie polecam sprobowac, moze sie przekonacie tak jak ja :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Testowałem sobie inne przeglądarki niż IE, w końcu okazało się, że IE jest najszybszy, przynajmniej na moim łączu (64/32kbit), na dodatek IE okazał się najstabilniejszy :P Używam więc IE6 + nakładka AvantBrowser (IMO lepsze toto niż MyIE2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Bzdurka jak nic stare IE nie jest zbyt szybkie chyba ci sie stoper popsol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 opera 7.11 z java od suna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 opera 7.11 z java, a wszystko smiga na swietnym systemie win 2003:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Opera 7.11 z Javą Sun'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 opera , firebird, phoenix, ie, mozilla :D java sun microsystems :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Mozilla 1.4 IE6.0(sp1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 opera , firebird, phoenix, ie, mozilla :D java sun microsystems :D phoenix to jest to samo co firebird... ten drugi nowsza wersja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Opera jest niezła ale za bardzo denerwowało mnie to okienko o lewej stronie.. po prostu chciałem miec tak jak w IE bez zbednych badziewi i dlatego wrociłem do mozilli :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Opera jest niezła ale za bardzo denerwowało mnie to okienko o lewej stronie.. po prostu chciałem miec tak jak w IE bez zbednych badziewi i dlatego wrociłem do mozilli :/Jakie okienko po lewej stronie ???????????? A już sobie przypominam jest takie zaraz po instalacji, ale sie go odrazu zamyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Opera jest niezła ale za bardzo denerwowało mnie to okienko o lewej stronie.. po prostu chciałem miec tak jak w IE bez zbednych badziewi i dlatego wrociłem do mozilli :/Jakie okienko po lewej stronie ???????????? A już sobie przypominam jest takie zaraz po instalacji, ale sie go odrazu zamyka. Może chodzi mu o okienko hotlisty? Wystarczy wcisnąć F4 i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drow Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Mozilla 1.4 - zarówno w pracy, jak i w domu. Opery jeszcze nie próbowałem (i na razie nie mam takiej potrzeby - Mozilla jest OK). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Opera 7.11 + java Sun - polecam komu moge IE 6.0 dla strony widows update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Opera 7.11 + java Sun - polecam komu moge dla mnie przerost formy nad trescia... platna, nie wyswietla poprawnie wszystkich stron, dziwny format zapisu ulubionych... to podstawowe wady tej przegladarki... o niebo lepszym rozwiazaniem jest Mozilla + java sun... IMHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...