viod Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Opera 7.11 + java Sun - polecam komu moge dla mnie przerost formy nad trescia... platna, nie wyswietla poprawnie wszystkich stron, dziwny format zapisu ulubionych... to podstawowe wady tej przegladarki... o niebo lepszym rozwiazaniem jest Mozilla + java sun... IMHO Amen Brother. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer1981 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 obecnie używam mozilla Firebird (super przeglądara,99.99% chodzi ale są niektóre stworzone pod JEDYNĄ SŁUSZNĄ PRZEGLĄDARE :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOVY20 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Fajnie, wyglada na to ze mamy juz nowe pokolenie postojebcow i zakladaczy bezsensownych tematow :? Albo kasztana takiego jak ty ? :) Tylko chce wiedzieć mniej wiecej kto co ma.... może ktoś ma coś czego niewidziałem a jest dobre... ee tam <span style="color:red;">[ciach!]</span>licie hipolicie lepiej powiedzcie co zrobic jak mi system sie powieksza xp z 2,5 do 4,5 gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 ee tam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> hipolicie lepiej powiedzcie co zrobic jak mi system sie powieksza xp z 2,5 do 4,5 gbJak Ci się wątek nie podoba, to nie wchodź. Topik już założyłeś, więc tam czekaj na odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...