Pietia(lania) Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Jako ze w podforum MS nikt nie chce/ nie umie mi pomoc napisze tutaj :] Panowie mam takie pytanie jak zrobic zeby program X uzywal bramki X natomiast w tym samym czasie program Y uzywalł bramki Y .. dodam ze jeden program to p2p a drugi to ftp , bramki prowadza na inne lacza ( 3s i tepsa ) ... jak to zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpAceR Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Jako ze w podforum MS nikt nie chce/ nie umie mi pomoc napisze tutaj :]Jedna karta sieciowa? Pod windowsem niewykonalne Ustawienia TCP/IP są wspólne dla wszystkich programów, nic z tym nie zrobisz. Przy dwóch kartach podobno "da sie", mnie nigdy nie chciało sie sprawdzać. Można filtrować pakiety na routerze (z podwójnym WAN i wystarczająco "mądrym" softem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 udalo mi sie rozwiazac problem czesciowo ( mi wystarcza ) proram nazywa sie Win IP config ( graficzna nakladka na IPconfig winrute ) polecam w koncu mam wykorzystane oba lacza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...