Pietia(lania) Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 1) Jak zmusic Amarok'a do odtwarzania Ape + Cue ... jakos nie usmiecha mi sie konwertowanie mojej kolekcji 2) jak zmusic Smplayer do wyswietlania filmu na calej powierzchni monitora bez bocznych pasow ( na totenie dziala ) smplayer ni chu .. nie chce nie zaleznie od aspektu raito :/ 3) mam kilka slabszych filmow i potrzebuje je upiekszyc przy odtwarzaniu ... cos jak post procesing w ffdshow SP deblocking jak i czym ... dodam ze ustwienia SMplayera to za malo :/ 4) jak zrobic zeby kadu mialo zawsze liste kontaktow , teraz za kazdym uruchomieniem musze ja importowac :/ jak mi sie cos jeszcze nasunie to napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avalan Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 1) Jak zmusic Amarok'a do odtwarzania Ape + Cue ... jakos nie usmiecha mi sie konwertowanie mojej kolekcji 2) jak zmusic Smplayer do wyswietlania filmu na calej powierzchni monitora bez bocznych pasow ( na totenie dziala ) smplayer ni chu .. nie chce nie zaleznie od aspektu raito :/ 3) mam kilka slabszych filmow i potrzebuje je upiekszyc przy odtwarzaniu ... cos jak post procesing w ffdshow SP deblocking jak i czym ... dodam ze ustwienia SMplayera to za malo :/ 4) jak zrobic zeby kadu mialo zawsze liste kontaktow , teraz za kazdym uruchomieniem musze ja importowac :/ jak mi sie cos jeszcze nasunie to napisze 1. i 2. - zmień odtwarzacz 3. - kwestia ustawień mplayer'a 4. - nie wiem co zrobiłeś, ale ja nie musze importować za każdym razem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 (edytowane) 1) Amarok dal ciala zmienile na audacious 2) Nie wiem co i jak ale powalcze 3) koffine niby cos upieksza ale to nie to co ffdshow , czemu tego nie ma na linuxie :/ 4) naprawilem :] Edytowane 4 Lutego 2009 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...