Skocz do zawartości
mechl!n

Taniutkie części na allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Z komentarzy roberto45 najciekawszy jest ten użytkownika pioo1:

"(...) jedno co mnie bulwersuje w tej sprawie to postawa Allegro - konto "roberto45" było już zawieszone, a admini z Allegro na siłę przekonywał mnie aby realizować transakcje nie zwracać uwagi na zawieszenie konta i wpłacać pieniądze. (...)"

Czy tam na Allegro faktycznie takie barany pracują?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pracują. Mi zablokowali konto bo wystawiłem na aukcji moją kolekcję fotek erotycznych, które sam zbierałem. Opłate pobierałem tylko za segregowanie zdjęć. :wink: Pełno jest takich aukcji na allegro ale tylko mi zablokowali. I jak pisałem do gościa żeby mi napisał czemu mi zablokowali to odpisał chyba po 5 dniach i jeszcze z łaską, że to on nie sprawdza wszystkich aukcji i bleee bleee i widocznie ktoś moją podkablował. Jakiś kurde konkurent :x. Podsumowując to Ci z allegro to same matoły i barany - skąd biorą takich łosi to nie mam pojęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi osly zablokowaly konto za "dzialanie na szkode uzytkownikow" co sie okazalo bylo to kupn tapet, na ktore mam nawet przelewy bankowe. Konta mi nie odblokowali, a mialem 2 niebieskie gwiazdki z aukcji po 300+ zl.

dla nich liczy sie tylko zysk, a nie dobro klientow i nie dbaja o swoje dobre imie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem baner na swojej stronie, jakas kobita z allegro napisała mi ze blokują bo nie mogą jasno okreslic kategori strony jaką ja robie.

jesli ktos chce ich wyśmiac to sami zobaczcie

Tutaj jest moja strona i widac jasno jaka tematyka.

Nie ukrywam ze strona powstała na sztuke by tylko baner dac który pomaga mi spłacic prowizje.

teraz napisalem zeby mi wznowili program partnerski a znowu jakas lama odpisała ze nasza wspólpraca sie juz zakonczyła 2 tygodnie temu.

- odpisałem, jaki jest powod i czekam kolejny dzień bez echa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...