marzenix Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Co sądzicie o drukarkach laserowych tej firmy?? Jaka jest jakość wydruku, eksploatacja ?? Czy są lepsze do Samsunga ?? Proszę o odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks85 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Dla mnie najlepsze urządzenia wielofunkcyjne i drukarki to firma HP - moja "staruszka" ma ładnych parę lat i cały czas pracuje - bezawaryjna :) Kumpel w zeszłym miesiącu kupił za moją namową drukarkę laserową HP-ka w Vobisie i jest naprawdę zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzenix Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja właśnie mam zamiar kupić drukarkę. Czytałam trochę i ludzie różne zdania mają. Jedni zachwalają samsunga a drudzy wolą hp. Natomiast nie słyszałam żadnych opinii o Dell'u, w końcu to bardzo dobra firma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...