Blackwhite Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) Myślałem,że szukasz zasiłki 600W+ :P W infinity masz tylko 2x6 pin PCIE ;) - możesz dokupić kable i rozszerzyć do 8 pin, ale to już dodatkowa kasa. Jeśli miałbyś brać tego Voolcano to faktycznie lepiej kupić Enermaxa Modu 525W. Nie bije on jednak Antka możliwościami i jakością na głowę bo raz,że Antek ma na linii 12 V max obciążenie 624W - co jest bardzo dużo przy total 650W , a uwierz mi,że jakościowo Antek jest lepszy - zwłaszcza lepszej jakości kable i kostki do nich ;) Edytowane 5 Lutego 2009 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) Odnosi się to do mojego postu ? : ] P.S. Zedytowałem poprzedni post : ) Nie, to było do Miguela ;) No dobra, ale szczerze to cena Antka chyba nie jest zadowalająca ? gdy możemy mieć coś takiego za 400zł ENERMAX INFINITI 650 Watt Akt. PFC DXX lub coś takiego za 440zł Enermax MODU82+ 525 W no a to jakościowo i możliwościami podobno bije Antka na głowe. Jeżeli się mylę to mnie poprawcie, krytyka mile widziana : ) Pozdrawiam. Modu to oczywiście bardzo dobre zasilacze, ale jak sam widzisz w podobnej cenie jest model zaledwie 525W. @SaVkA Skoro piszesz, że Feel jest bardzo słaby (ja mówiłem o wersji III), to co powiesz o Codegenach i Tracerach? To one są tragicznie słabe. Celowo użyłem określenia raczej słaby dla Feela III, żeby nie było, że to ta najgorsza liga. Tracery lub jakieś MEGApowery to już kategoria tragicznych :D Edytowane 5 Lutego 2009 przez SaVkA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterixs Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) Dobra. Panie SaVkA, proszę odpisać mi na kilka pytań. 1. Cena końcowa zasilacza z wysyłką. Antec NeoPower 650W. Może być na PW. jeżeli ma być to taniej : ) 2. Gwarancja producenta, ile ? 3. Parametry z tabliczki, chcę się upewnić że nie różnią się niczym od modeli testowych. 4. Co zawiera komplet w pudełku ? 5. Przekonaj mnie do swojej wiarygodności, coś o sobie, jakieś namiary, konto allegro. Wszystko oficjalnie. 6. Jakie warunki wysyłki ? 7. Jakieś opinie ludzi którzy zawarli z tobą tranzakcje. Pozdrawiam. Edytowane 5 Lutego 2009 przez Asterixs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) Dużo wymagasz. Ja zaproponowałem, ale aż tyle nie będę pisał. Zasiłki są prosto z dystrybucji na Polskę, więc cena końcowa taka jak początkowa. Nie ma upustów. Gwarancja oczywiście 5 lat. Wszystko tak jak oryginalnie. Konto allegro Swordfish_ Wysyłka 13zł. Tyle ode mnie ;) Opinie same pozytywne, może jakiś klient tu wpadnie to potwierdzi ;) Edytowane 5 Lutego 2009 przez SaVkA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterixs Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) No niestety, wymagam tyle ze względu na bezpieczeństwo :) Tym bardziej że jestem uczciwym, szczery i konkretny, nie lubię owijania w bawełne. Cenię ludzi takich jak ja. Pytanie. Czy jest możliwość wystawienia aukcji specjalnie dla mnie ? Gwarantuję. bezzwłoczną licytację. bezzwłoczną wpłatę. Szybki odbiór przesyłki. Potwierdzenia każdego etapu tranzakcji. Pozdrawiam. Edit... Tutaj masz ostatnią tranzakcję jaką zawarłem, komentarz jeszcze nie wystawiony bo nie mam zasilacza :) byczek707 Edytowane 5 Lutego 2009 przez Asterixs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Strasznie nieufny jesteś :D a szczerzy, uczciwy i konkretny to może przy okazji Jest możliwość wystawienia aukcji, ale allegro nie jest darmowe, więc po doliczeniu prowizji. Ja absolutnie ufam potencjalnym klientom, nie musisz niczego udowadniać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterixs Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Poświęciłeś dużo czasu, zasłużyłeś sobie aby <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> od Ciebie zasiłke, namęczyłeś się i zachowałeś cierpliwość wobec mnie :) Po dokonaniu tranzakcji, oczywiście i tutaj ocenię Twoją osobę. Koszta prowizji mógł byś juz sobie darować :) Koszty i tak już są spore, obecnie wychodzi 452zł, moja propozycja 455zł z wystawieniem aukcji, ewentualnie nie musisz tak wysoko wystawiać przedmiotu, cena nie zmieni się na pewno. Daj znać, to napiszę w jakim momencie wystawić aukcje, po tym link podaj na PW, by było bezpieczniej, by ktoś nieodpowiedzialny się nie trafił. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Przykro mi, ale wspaniałomyślne allegro nalicza prowizję za sprzedaż takiego przedmiotu w wysokości 17zł. Przy mojej minimalnej marży sprzedawałbym zdecydowanie poniżej kosztów zakupu, co jest oczywiście niedopuszczalne. Ogólnie to proponowałbym przejść na tryb PW, będzie łatwiej. Nie musisz w ramach wdzięczności kupować ode mnie. Udzielałem się w twoim temacie jako normalny forumowicz, a o swojej ofercie wspomniałem dopiero, gdy zacząłeś podawać wyższe ceny. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterixs Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) Nie musisz w ramach wdzięczności kupować ode mnie. Udzielałem się w twoim temacie jako normalny forumowicz, a o swojej ofercie wspomniałem dopiero, gdy zacząłeś podawać wyższe ceny. ;)Masz przybliżone ceny do innych jeśli chodzi o zasilacz, więc z mojej strony było by nie fair nie brać od Ciebie, co innego gdybyś miał drożej o 100zł, no to już inna sprawa :) Resztę na PW. Pozdrawiam. EDIT.......... Dziękuję wszystkim za zainteresowanie się tym tematem. Nie spodziewałem się takiej pomocy na PurePC, na PClabie totalna olewka, zauważyłem że tam dużo olewają, ten serwis mogę nazwać profesjonalnym. Zapewne juz wiecie jakiego dokonałem wyboru, jest nim Antec NeoPower 650W, obecnie zamówiony u użytkownika SaVkA. Po zakończeniu tranzakcji podzielę się wrażeniami z otrzymanego zasilacza od użytkownika SavkA. Pozdrawiam całą pomocną ekipę : ) Dziękuję : ) Edytowane 5 Lutego 2009 przez Asterixs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbianos88krk Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 a co polecacie do tego zestawu : Asus P6T SE (Lga1366) Core i7 920 QuadCore 64 Bit 2.66GHz BOX 1 szt. Patriot 3x1GB 1600MHz Viper Triple Ch. LLK Seagate Barracuda 7200.12 1TB 32MB Cache S-ATA 2 Asus GeForce 9800GT 512MB (256-bit) (PCI-E) Tagan TG 500W-BZ Pioneer 217 20x DVD +/-RW DL Label Flash Oem black żadne oc nie wchodzi w gre, czy ten tagan to dobry wybór ?? czy coś lepszego trzeba ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...