Gość Kozica Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam!! Potrzebuję pilnie kupić drukarkę tak do 300 zł. Wybrałam takie dwie ale nie wiem która lepsza. Ma mieć tanią exploatacje i być atramentowa. Jaka firma jest dobra? Canon IP4600 HP DeskJet D1560 Może poradzicie inne firmy i modele które będą dobre. Zaznaczam 300 zł nie więcej!! Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JaGu83 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 HP bdb. Rzuć okiem także na EPSON STYLUS S20 http://maxcomp.pl/product_info.php?cPath=4...oducts_id=15166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks85 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 HP - jak najbardziej - sam użytkuje HPka i wiem że warto kupić. Kumpla przekonałem żeby kupił HP - poszedł do Vobis, kupił i jest zadowolony :) Tylko na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad kupnem urządzenia wielofunkcyjnego - dokładasz niewiele kasy a masz 2 w 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzuczA$ty Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) Potrzebuję drukarki do użytku domowego (raz na czas coś wydrukować), taniej (do 200zł) i z zachowaniem proporcji cena=jakość. Ewentualnie urządzenie wielofunkcyjne w granicach tej ceny (o ile ma to sens za te pieniądze). Skupiłem się na modelach podanych w temacie (HP DeskJet D1560, EPSON STYLUS S20). Czy jest coś innego obecnie co warto kupić za te pieniądze? Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 30 Czerwca 2009 przez CzuczA$ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...