noose Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 witam problemik mam nastepujacy.... mam na CD slacka 7.0 i bez problemow sie bootuje i w ogole pincus glancus..... sciagnalem sobie ISO 8.1 bo mi go polecano. u mnie na kompie (D850) bootuje sie, natomiast na servie (p166) nie chce :| na tym samym servie chodzil slack 7.0..... wszystko co jest powyzej 7.0 nie chce sie z bootowac z CD. jak robie boot disk i wtedy odpalam to mi pisze "Kernel panic - system halted" i nic wiecej :| co zrobic ?? install na moim kompie i wrzucenie dysku do serva odpada (juz robilem i tez nie dziala). jakies pomysly ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metheor Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Witam Niewiem jak to jest z slackem, ale w PLD sa oddzielne dystrybucje dla roznych typow procesorów ( i586, i686 ) moze w tym tkwi problem. p 166 to i586 duron 850 to i686 Moze sie na coś przydałem. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 problem jest wtedy w czym innym..... nie ma innych plikow (przyjamniej ja nie znalazlem).... po za tym, to moze miec wplyw na bootowanie CD?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metheor Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Ja tylko zasugerowałem ze moze istniec taka sytuacja. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...