teraw Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 (edytowane) Witam. Chcę kupić sobie słuchawki z mikrofonem. Przeznaczenie: 70% granie i gadanie podczas gry 30% słuchanie muzy w nocy (coby nie przeszkadzać głośnikami współdomownikom) Kartę dźwiękową mam taką jak widać w sigu. Obecnie używam słuchawek marki tesco za 15zł i jakość dźwięku jest żałosna. Na nowe słuchawki chcę przeznaczyć do 100zł, ewentualnie troszkę więcej, jeśli naprawdę warto. P.S. Wiem, że jest temat zbiorczy o słuchawkach, ale tam panuje audiofilska schiza, wymieniają kable w słuchawkach i twierdzą jakoby złote kable magicznie poprawiały jakość dźwięku... Edytowane 4 Lutego 2009 przez teraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 ehh.. widać że przeczytałeś tylko ostatnią stronę. Chya 2 strony wstecz był podobny problem jak Twój, tyle że budżet nieco większy. Z Twoim budżetem Philips 2700 + zewnętrzny mikrofon (np zalman) bedzie najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Właśnie niezbyt mi odpowieada mic stojący na biurku, wolałbym słuchawki z mikrofonem. Nie ma czegoś wartego polecenia w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks85 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Widziałem w Vobisie jakiś czas temu fajne słuchawki Creative'a i Logitecha z mikrofonem - ich koszt to jakieś 7 dych nie więcej :) Myślę że warto się zastanowić :) Produkty tej firmy charakteryzują się dobrą jakością dźwięku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) zalman jest przypinany do kabla słuchawek albo ubrania, a nie stojący na biurku. Nie rozumiem tego upodobania ludzi do mikrofonu przy ustach wyłapującego sapanie, chrząkanie itp.. Edytowane 5 Lutego 2009 przez ainaruth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...