lekos Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Właśnie kupiłem urządzenie wielofunkcyjne HP F735 i jestem z niego bardzo zadowolony. Ale chciałbym drukować fotografie i stąd moje pytanie : Jaki byłby najtańszy a jednocześnie oferował najlepszą jakość zdjęcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 z tanich to tylko kodak http://www.allegro.pl/item549733310_papier..._gloss_a50.html Ale hp najlepiej drukuje na papierze hp. Ja używam jednak tego kodaka, bo jakość niewiele gorsza, ale cena bardzo atrakcyjna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Jak masz gdzieś w okolicy Lidl-a to w nim nieraz są do kupienia A4 lub 10-15cm AGFAPHOTO papiery. Agfy są to papiery made in Japan, bielutkie i naprawdę cena-jakość tylko brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnoogeR Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Jak masz gdzieś w okolicy Lidl-a to w nim nieraz są do kupienia A4 lub 10-15cm AGFAPHOTO papiery. Agfy są to papiery made in Japan, bielutkie i naprawdę cena-jakość tylko brać. Dokładnie mam te same zdanie, mam Lexmarka X5490 i drukowało świetne zdjęcia na Agfa'ch :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...