Kretyn Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 NO właśnie, co jakiś czas mam takie ni to zawiechy ni to nie wiem co, komp przestaje reagować choć myszka działa, da się poruszac kursorem, nie są to rzadne bluescreeny ani blackscreeny ani inne takie tylko własnie jakby zatrzymywanie siesystemu ... zaby normalnie pracować musze zresetowac kompa ... aha - dzieje sieto gdy odpalam Internet Explorera (6.0) albo GG albo Outloka - poprostu gdy jestem w necie ... system amm Win 98SE .. napewno to nie żaden sprzętowy problem .... wszystko dzieje sięod 2 dni mniej wiecej wcześniej było oki, zastanawim sieczy to nie wirus albo trojan jakiś tyle, że Norton nic nie wykrywa... z góry dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Jak długo masz bez przerwy winde zainstalowaną ? Jeżeli długo to może wystarczy FORMAT C: zrobić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 zrob formata, a jak to nie pomoze to sie pomysli co dalej.........a moze po prostu masz trojanka??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 najpierw format c : a jak nie pomoze to trza postawic inna diagnoze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 winda ma moze z miesiac, nie wiecej wiec reinstalować jej nie zamierzam ... no w ostatecznosci ... trojan Remover też nic nie wykrywa wiec zgłupiałem całkiem!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...