KaGe Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Czerwony Techflex 3mm dzięki Maniakalnemu ; ) Przepraszam za jakość zdjęć, ale aparat pojechał nad morze : / Kolor na zdjęciu mocno zakłamany! Edytowane 13 Maja 2009 przez KaGe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Coś ten techflex Ci przebija :P » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "srebrny kamień B-) " sry za wujowe foty Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jak wy zakładacie te oploty?? Tniecie kable czy jak ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 komentarz chyba zbędny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Arni masz talent :D ja u siebie używałem igły i kombinerek bo nic innego nie chciało mi wejść:( wszystko było za grube) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 pineska i jedziesz do końca wciskasz i nie ma innej możliwości musi wyjść ofc wciskasz z dwóch stron ... nie zmuszaj mnie do nakręcenia filmu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 nie zmuszam :D mowie tylko ze ja musialem np. użyc małej igły ponieważ pieneska nie chciała mi wejsc jest za gruba :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 A ja po prostu jeszcze latwiej, mam specjalne narzedzia do wyjmowania kabelokow do oplecenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 pokazał bys jak to wygląda i gdzie kupiłes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 nie zmuszam :D mowie tylko ze ja musialem np. użyc małej igły ponieważ pieneska nie chciała mi wejsc jest za gruba :(Jak się popieści to się zmieści :oops: trochę siły plastik nie pęknie a delikatnie się wygnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 A ja po prostu jeszcze latwiej, mam specjalne narzedzia do wyjmowania kabelokow do oplecenia :Dgdzie kupiles te narzedzia? bo widzialem na foto przy twoim mod.??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 zwykła wyprostowana zszywka wystarczyła przy moim Antku, po prostu czasami trza nią pokręcić i podłubać bardziej, ale wszystko powyciągałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 pokazał bys jak to wygląda i gdzie kupiłes :) gdzie kupiles te narzedzia? bo widzialem na foto przy twoim mod.??? a choćby takie coś KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 kupowanie narzedzi do tego jest dla mnie strata kasy chyba ze macie jej za duzo wiec kupujcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtap Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 A czy ktos sprawdził może te oploty http://porzadekwkablach.pl/Rozciagliwy_opl..._sr_6mm-54.html Mają w różnych kolorach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 oplot 1x1 ssie paułke i widać przewód 3x3 jest optymalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 A czy ktos sprawdził może te oploty http://porzadekwkablach.pl/Rozciagliwy_opl..._sr_6mm-54.html Mają w różnych kolorach Pare postow wczesniej chyba cos pisano o oplotach z PwK.pl Podobno sa dobre i nie maja przeswitow. Sam chce wkrotce kupic od nich zolte oploty. Zasadniczo jest to jeden z niewielu sklepow w PL gdzie sprzedaje sie kolorowy oplot (w kazdym razie ja znalazlem tylko 3 sklepy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 pół kilometra oplotu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Mniam. A ja dalej szukam orange i znalazłem... piękny... Stany, Australia, Pretoria, nawet Kanada ;/ Siakiś niepopularny kolor w Europie. Edytowane 26 Czerwca 2009 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Mniam. A ja dalej szukam orange i znalazłem... piękny... Stany, Australia, Pretoria, nawet Kanada ;/ Siakiś niepopularny kolor w Europie. orange bede miał w nowej dostawie moze ;) Edytowane 26 Czerwca 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Jakby tak jeszcze 3mm... ... ... ;) Już zacząłem rozbrajać kabel revolteca, SATA w pomarańczowym kolorze, ale za gruuuuby. Edytowane 26 Czerwca 2009 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Jakby tak jeszcze 3mm... ... ... ;) Już zacząłem rozbrajać kabel revolteca, SATA w pomarańczowym kolorze, ale za gruuuuby. głownie biore 3mm :wink: nastpeny jest 6,3mm wiec juz troche za gruby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 komuś koszulki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Skoro jesteś hardkorem pokaż szare termokurcze:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barto125 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja chętnie kupię koszulki i oplot, czarne albo czerwone ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Skoro jesteś hardkorem pokaż szare termokurcze:P :rolleyes: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Maniakalny ma wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Maniakalny ma wszystko :)ten szary, to bialy pokolorowany flamastrem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 komuś oplocik? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 można gustowne spodenki uszyć :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...