Arni Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 1x1 zawsze będzie prześwitywać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dlatego warto kupować ze sprawdzonych sklepów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 szukam dobrego 3mm oplotu... Tam gdzie kupuje nie maja 3mm, wiec musze szukac gdzie indziej. Znalazlem na "porzadek w kablach" i na allegro z dobrego_warsztatu (tutaj oczywiscie link podgladowy, bo chwilowo brak na aukcji). Kupowal ktos moze z tych miejsc i moze pokazac fotki? oraz powiedziec cos o tych oplotkach? Chyba ze ma ktos jakis dobry oplocik do sprzedania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 hmm ja musze poszukac taniego ale w miare nieprzeswitujacego oplotu jak cos to napisze czy udalo mi sie kupic.. /moze ktos z wiekszego ''miasta'' moglby zalatwic sruby do chlodnicy m3x30 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 szukam dobrego 3mm oplotu... Tam gdzie kupuje nie maja 3mm, wiec musze szukac gdzie indziej. Znalazlem na "porzadek w kablach" i na allegro z dobrego_warsztatu (tutaj oczywiscie link podgladowy, bo chwilowo brak na aukcji). Kupowal ktos moze z tych miejsc i moze pokazac fotki? oraz powiedziec cos o tych oplotkach? Chyba ze ma ktos jakis dobry oplocik do sprzedania? Tak się składa, że ostatnio (w zeszłym tygodniu) zakupiłem tutaj oplot 3 mm czarny i powiem, że nie jestem z tego zadowolony, pomimo iż cena zadowalająca jak na 70 metrów! Plecionka byle jaka, spłaszczona i po naciągnięciu prześwituje. Cóż, pudło zakup! Osobiście odradzam! I teraz mam taki sam dylemat co ty YoGi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 na allegro w sklepie dobry_warsztat oploty zamawiał Screamer wydaje mi się że są super. sam zobacz zdjecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 mogliście brac u mnie ;) przy 70metrach wychodzi bardzo dobra cena za oplot techflexa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Poproszę o zoom na oplot techflexa na kablu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCDarqss Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam mam problem Warto kupić ten Oplot http://www.allegro.pl/item718418644_oplot_...owy_sr_3mm.html Chodzi mi o zielony UV Prosze o szybką odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 kupilem zobacz wyzej jak wyglada na pompie.... powiem ze za bardzo przeswituje ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam mam problem Warto kupić ten Oplot http://www.allegro.pl/item718418644_oplot_...owy_sr_3mm.html Chodzi mi o zielony UV Prosze o szybką odpowiedzi Pozdrawiam OFEROWANE PRZEZ NAS PRODUKTY MOŻESZ ZAWSZE ZAKUPIĆ W NASZYM SKLEPIE WWW.PORZADEKWKABLACH.PL Tak się składa, że ostatnio (w zeszłym tygodniu) zakupiłem tutaj oplot 3 mm czarny i powiem, że nie jestem z tego zadowolony, pomimo iż cena zadowalająca jak na 70 metrów! Plecionka byle jaka, spłaszczona i po naciągnięciu prześwituje. Cóż, pudło zakup! Osobiście odradzam! I teraz mam taki sam dylemat co ty YoGi.... czytaj nie pytaj ! Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Odświeżam. Macie jakiś namiar na dobre oploty 3mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 jeśli szukasz z wawy to polecam ten sklep http://allegro.pl/item798307973_plecionka_...w_wa_od_ss.html mozna do nich isc osobiscie ( warsztat jest na tylach budynku) i samemu zobaczyc oplot . Polecam go poniewaz to dosyć gęsta plecionka i ładnie kryje :) a przy tym jest dosyć miękka i elastyczna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 jeśli szukasz z wawy to polecam ten sklep http://allegro.pl/item798307973_plecionka_...w_wa_od_ss.html mozna do nich isc osobiscie ( warsztat jest na tylach budynku) i samemu zobaczyc oplot . Polecam go poniewaz to dosyć gęsta plecionka i ładnie kryje :) a przy tym jest dosyć miękka i elastyczna :)Tez ten oplot kupuje i jestem z niego zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Odświeżam. Macie jakiś namiar na dobre oploty 3mm? Podziemie WGE, południowy ciąg. Największy wybór i najniższe ceny. Do tego opaski termokurczliwe i cała masa innych gadżetów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Dobry czarny oplot mają w sklepie RMS, ale tylko czarny niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 (edytowane) Dzięki wszystkim za namiary. Zacznę od WGE. A trafiliśie na biały oplot? Edytowane 20 Listopada 2009 przez Pablo70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Tez ten oplot kupuje i jestem z niego zadowolony :)z tego co widze to jest oplot 2x2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 2x2? Ja go uzywalem do oplatania kabli od przedluzki Akasy do zasilacza (i nie tylko) i efekt jest bardzo ladny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 2x2? Ja go uzywalem do oplatania kabli od przedluzki Akasy do zasilacza (i nie tylko) i efekt jest bardzo ladny :) chodzi jaki ma przeplot. 3x3 jest juz bardzo przyzwoity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Bartku jak nie znajdziesz z czarnymi wtyczkami to nie licz na wielu chętnych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) ktos moze wie gdzie kupie uszczelki w ksztalcie U :D moze ktos kupowal ? Edytowane 9 Grudnia 2009 przez OrtoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Może ktoś wie gdzie nabyć dobrą taśmę termokurczliwą, czy jak to się nazywa. Tylko nie ten marny standart plastikowy. Oczywiście wdzięczny za namiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 (edytowane) sam mam zamiar gdzieś poszukać dobrej koszulki bo te standardy to tanie G.... w TME trzeba zobaczyć znalazłem w TME cena mówi sama za siebie że to nie te plastiki http://www.tme.eu/pl/katalog/artykuly.html...nParameters%3D1 Edytowane 11 Grudnia 2009 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 sam mam zamiar gdzieś poszukać dobrej koszulki bo te standardy to tanie G.... w TME trzeba zobaczyć znalazłem w TME cena mówi sama za siebie że to nie te plastiki http://www.tme.eu/pl/katalog/artykuly.html...nParameters%3D1 Człowieku, oni mają taki wybór że ja poprostu nie wiem co kupić A potrzebuję tylko za 2 metry czarnej i czerwonej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Człowieku, oni mają taki wybór że ja poprostu nie wiem co kupić A potrzebuję tylko za 2 metry czarnej i czerwonej :( W wawie Castorama, Practiker, Bricomarche. Różne kolory rozmiary... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 to jak nikt nie wie gdzie kupic takie uszczelki ( U ) ??? moze gdzies widzial ktos ? pomozcie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 to jak nikt nie wie gdzie kupic takie uszczelki ( U ) ??? moze gdzies widzial ktos ? pomozcie ! Sklep samochodowy ale taki coś w rodzaju polmozbyt a nie wielkiej sieci ;] Ja kupiłem za około 2pln za metr (Sklep niedaleko salonu Mercedesa w Gdańsku-Oliwie, trzeba sie kawałek od salonu cofnąć w kierunku Gdańska) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 to jak nikt nie wie gdzie kupic takie uszczelki ( U ) ??? moze gdzies widzial ktos ? pomozcie ! Tak jak mówi mib, ewentualnie u szklarza samochodowego(Swego czasu takie kupiłem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 ok dzieki wielkie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...